Bergen Business Expo 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Grieghallen

1 Edvard Griegs plass

5015 Bergenhus

Norway

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Delta på Bergen Business Expo?

På Bergen Business Expo vil du få tilgang til 2 konferansespor full av inspirasjon, praktiske råd og kunnskap om lederskap, markedsføring, business trends med mer.

Du vil ha full tilgang til flere konferansespor, utstillingen, profesjonelle foredragsholdere fra første til siste sekund samt eventuelt middag for de som ønsker litt ekstra nettverkingsmuligheter.

Se Hele programmet på www.businessexpo.no/bergen


Business Track

Vi skal gi ledere i små og mellomstore bedrifter innblikk i hvordan de kan forberede seg til en ny digital hverdag. Business track er for deg som er leder i en etablert bedrift. Våre skreddersydde foredrag gir deg rådene for hvordan du tar i bruk ny teknologi for å forenkle driften, bygger gode nettverk, driver målrettet markedsføring.

Business Track dekker temaer innen: Teknologitrender, lederskap, kunstig intelligens, automatisering, endringsledelse og fintech


Marketing Track -

Marketing Track er et eget spor dedikert til Digital markedsføring, markedsføringstrender, content, sosiale medier, chatbots og automatisering, flow & thunnels med mer.

Her vil det bli rift om billettene og et begrenset antall plasser.


Nyttige workshops og seminarer

Seminarene foregår i mindre møterom og her har vi seminarer som går mer i dybden med konkrete handlingsplaner innen ulike temaer om utvikling av bedrifter.


Begrenset antall billetter - derfor no show fee

Melder du deg på forventes det at du kommer. Dukker du ikke opp tar du i realiteten muligheten bort fra en annen som ønsker å delta og du vil da bli fakturert en no show fee på kr. 500 + mva

Vi ser virkelig frem til å treffe deg den 5. mars 2019


Date and Time

Location

Grieghallen

1 Edvard Griegs plass

5015 Bergenhus

Norway

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved