Gratis

Benify Summit 2018 - Employee Engagement

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Hotel Rival

Mariatorget 3

118 91 Södermalm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Medarbetarengagemang påverkar både affärsresultat och effektivitet. Att göra rätt investeringar i medarbetarna är avgörande för verksamhetens framgång. Den 24 april är du varmt välkommen till årets Benify Summit på Hotel Rival i Stockholm. Vi bjuder på en fullspäckad eftermiddag där populära talare delar med sig av olika aspekter inom Employee Engagement och hur ditt företag kan jobba för att motivera sina medarbetare. Vi öppnar dörrarna klockan 12:15 för registrering och kör igång klockan 13:00. Eventet slutar 17:00 men stanna gärna kvar en stund och mingla med oss och andra branschkollegor efteråt!

Våra talare:

Katarina Gospic
Katarina är hjärnforskaren och författaren som vill låta kunskaper om hjärnan förbättra hälsa, välmående och prestation i såväl näringslivet som samhället i stort. På Benify Summit kommer hon att prata ombeteendedesign. Med hjälp av design kan vi påverka beteenden, som att välja vissa alternativ, skapa värde, få med människor på tåget och öka prestationen.

Colin Moon
Colin är kommunikationsexpert, föreläsare och författare. På sitt underhållande sätt förklarar han hur global affärskommunikation fungerar, och hur vi kan hantera kulturkrockar på bästa sätt. Med en bättre förståelse för människors olikheter kan vi skapa effektivare mångkulturella team.

Niklas Delmar
Niklas har arbetat som föreläsare och coach under lång tid, men har en gedigen bas inom ledarskap och kommunikation från flera år som VD och ledare. Niklas kommer att berätta om kraften i ett starkt medarbetarengagemang. Forskningen visar att engagemang korrelerar starkt med såväl individens välbefinnande som med organisationens lönsamhet. Att bygga goda resultat på kort sikt utan att samtidigt ta hand om medarbetarnas engagemang är inte hållbart över tid.

Kundpanel
Hör några av våra mest framgångsrika kunder från olika branscher dela med sig av hur de arbetar med medarbetarengagemang idag.

Produktnyheter från Benify
Vilka nyheter kan du förvänta dig av din förmånsportal under 2018? Våra produktutvecklare berättar om spännande uppdateringar och kommande produktlanseringar.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Hotel Rival

Mariatorget 3

118 91 Södermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved