kr18,500

BEING FREE, DOING GOOD - JYLLAND efterår 2018.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Comwell Kellers Park

28 H. O. Wildenskovsvej

7080 Børkop

Denmark

View Map

Event description

Description

BEING FREE, DOING GOOD er en udviklingsrejse for ledere og konsulenter, der vil mere med deres professionelle liv end blot overleve. Meget mere. Det er for dig, der er villig til at bryde gamle mønstre, og som stræber efter at give mere til andre. Til dig, som vil nyde (arbejds)livet fuldt ud.

Gennem mere end tyve år har jeg trænet og rådgivet ledere til at blive stærkere, modigere og mere klartseende og modige. Jeg ved, hvilke teknikker der virker, og hvad der skal til for at det ypperste, (arbejds)livet har at byde på. Jeg vil presse dig, udfordre og konfrontere dig, men du vil aldrig være i tvivl om min dedikation til din udvikling. Jeg trækker på buddhistisk filosofi og teknikker fra præstationsledelse på topplan. Læs mere om min erfaringer og metoder her.

Programmet består af fire moduler à fire timer, som afvikles med to ugers mellemrum, en opfølgningsseance efter et par måneder, samt et netværk, der vil hjælpe dig med at fastholde din ambition fremover.

Se hele programmet her.

Moduloverskrifterne er: Ambition, Virkelighed, Plan, Eksekvering.


EFTERÅRSPROGRAM 2018/2019

25. september

9. oktober

23. oktober

6. november

29. januar 2019

Alle dage kl. 13.00 til kl. 17.00 på Comwell, Kellers Park, Børkop.


TILMELDING

Book din plads på kurset ved at trykke på TICKET og betal gennem PayPal. Hvis du hellere vil have en faktura tilsendt, send i stedet en mail til Heidi Larsen på: Heidi@hlregnskab.dk

Share with friends

Date and Time

Location

Comwell Kellers Park

28 H. O. Wildenskovsvej

7080 Børkop

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved