Free

Behavioral Economics - Asiakaslähtöistä johtamista ja markkinointia

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ToinenPHD Oy

3 Lintulahdenkatu

00530 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Haluatko syventää osaamistasi asiakaslähtöisestä markkinoinnista sekä liiketoiminnan johtamisen kehittämisestä?

About this Event

Behavioral Economics, eli käyttäytymistaloustiede on ansainnut jo neljä Nobelin Ekonomia -palkintoa ja sen keinoin ajetaan kansallisen tason uudistuksia mm. UK:ssa, USA:ssa ja Suomessakin. Tunnustuksista ja huikeista tuloksista huolimatta aihe on vielä varsin uusi ja heikosti tunnettu. Nyt sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi etujoukoissa!

Toni Keskinen tulee kertomaan Tiistaiklubilaisille, mistä käyttäytymistaloustieteessä on kysymys ja miten se soveltuu meille kaikille markkinoinnin ja asiakaskeskeisen johtamisen ja -kehittämisen työkalupakiksi. Luvassa runsaasti inspiraatiota ja käytännön esimerkkejä.

Toni työskentelee ToinenPHD:lla asiakaskokemusliiketoiminnan johtajana. Hän on tehnyt tutkimusta ja kehitystä asiakaspolun tutkimisen, analysoinnin ja kehittämisen saralla vuodesta 2004 alkaen ja kirjoittanut aiheesta kirjankin; Asiakkaan Matkassa, Talentum 2013, sekä kansainvälisesti julkaistuja artikkeleita WARC/ADMAP:iin.

Tule mukaan kuulemaan innostava puheenvuoro sekä aktivoimaan ajatteluasi - täältä lähdet inspiroituneena, ja täynnä uusia ajatuksia!

Paikalle voi saapua klo 17.30 alkaen. Illan puhujavieras aloittaa klo 18.00. Iltaan kuuluu totuttuun tapaan myös verkostoitumista.

Share with friends

Date and Time

Location

ToinenPHD Oy

3 Lintulahdenkatu

00530 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved