Bedriftscoaching
Sales Ended
Bedriftscoaching

Bedriftscoaching

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Quality hotel Olavsgaard

11 Hvamstubben

Hvam, Norway

View Map

Event description

Description


Alpha Gruppen tilbyr veien videre for lokale bedrifter


Alpha Gruppen er nå etablert i Oslo området for å hjelpe eiere av lokale bedrifter med å vesentlig øke sin verdi av to - tre år. Ralph Blommé, 54år, er Alpha gruppens regionale leder i Oslo og omegn. Han har mange års erfaring fra å drive en fremgangsrik selvstendig bedrift innen eiendomsbransjen.

Ralph sier:

Alpha Gruppen er en del av den globale Noble Manhattan gruppen, som har vært banebrytende i å veilede bedriftseiere mot utrolig endring og utvikling. Alpha Gruppens medlemmer deltar på månedlige seminarer, som fokuserer på nøkkelelementer innen bedriftsutvikling. Gjennom intensive timer med strategisk design, tar de for seg en rekke temaer, og lærer de beste fremgangsmåtene fra andre bedriftsledere. De får personlig tilpasset hjelp med prosjekter og problemstillinger. Medlemmene og bedriftslederne kombinerer sin kunnskap og erfaring, og finner strategier og løsninger som skal bidra til å lede bedriftene fremover. Medlemmene forlater møtene med klare strategier og planer, skreddersydd for deres unike bedriftskrav.

Et medlemskap i en Alpha Gruppe er eksklusivt. Ingen medlemmer i en gruppe er innenfor samme bedriftssektoren. Dette sikrer at det ikke vil være noen rivaler i gruppen, slik at medlemmene bringer all sin kunnskap, ferdigheter og erfaring på bordet, for å hjelpe hverandre med å nå best mulige resultater. Medlemskap gir bedriftseiere tilgang til deres egne grupperådgivere, som er dedikerte til å hjelpe dem med å utfylle deres kommersielle mål, i tillegg til å få tilgang på nettkilder og et globalt nettverk av kontakter.

Alpha Gruppens Administrerende Direktør, Colin Lindsay, legger til:

“Gruppens mål er å hjelpe bedriftseiere med å doble sin verdi innen to til tre år. Det virker kanskje ambisiøst, men Noble Manhattan har en etablert historie med medlemmer som oppnår mye mer en dette i mange tilfeller.”

Ralph har nå starter første gruppen i Oslo området for eksisterende bedrifter som søker vekst og økte inntekter. Han inviterer lokale bedriftseiere og daglige ledere til å delta på de månedlige møtene.

Velkommen til neste møte, og opplev Alpha-gruppens dynamikk.

Sted:               Quality Hotel Olavsgaard            
Tidspunkt:       Tirsdag 27.09.2016 kl. 08:30 – 13:00

                       

Share with friends
Date and Time
Location

Quality hotel Olavsgaard

11 Hvamstubben

Hvam, Norway

View Map

Save This Event

Event Saved