Sales Ended

Barnehagenes Opplevelsesdag 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

NLA Høgskolen, Breistein

Olav Bjordals veg 41

5111 Bergen

Norway

View Map

Event description

Description

Velkommen til Barnehagenes Opplevelsesdag på NLA Høgskolen på Breistein, 27 april 2017. Som tidligere år er det påmelding til aktiviteter og til lunsj, hvor dere må oppgi hvor mange barn og hvor mange voksne som kommer. I tillegg har vi studenter som legger til rette for «frie» aktiviteter på plenene på Breistein og i noen klasserom mellom kl.09.30 og 12.00.

Hver billett gjelder for ett barn eller en voksen. Ansatte i barnehagen må følge barna på de ulike aktivitetene. Det bestilles billett for både barn og voksne. Dere må også opplyse om eventuelle allergier ved påmelding!

Påmeldingen stenger fredag 24. mars.

Barnehagen er ansvarlig for sine barn under opplevelsesdagen. Det er derfor viktig at hver barnehage har med tilstrekkelig ansatte i forhold til antall barn.

Deltagelse koster kroner 30,- per barn eller voksen, dette inkluderer lunsj til både barn og voksne. I år betales Barnehagenes Opplevelsesdag med Vipps i forkant av dagen. Vipps-nummeret til NLA Høgskolen er 20913. Det betales samlet for barnehage. I merknadsfeltet MÅ dere skrive inn navn på barnehagen og antall barn/voksne. (Dersom Vipps ikke er mulig for barnehagen, kan påmelding betales kontant ved registrering. Ta i så fall med eksakt beløp. Det sparer tid ved registrering.)

Lunsj serveres ute mellom kl. 10-12. Eventuelle allergier opplyses på e-post. Dersom dere ikke ønsker lunsj til deres barn, må dere opplyse om dette på e-post. Prisen vil fremdeles være 30,- pr. deltager.


Aktivitetene:

Velkommen til Snakkeland: alder 3-6år. De ulike plasseringene og tidspunktene vises ved registerering.Påmelding kreves

Blipp Blopp: alder 2-3år. De ulike plasseringene og tidspunktene vises ved registerering. Påmelding kreves

Pappelonia: kl:10.00, Inne (Aud D138). uten påmelding

Kom inn i mitt hus: alder 2-3år. kl: 09.30 -12.00, Ute på plenen ved/forran bygg D. På plenen utenfor sløyden. Uten påmelding

Lek og Løp: alder 1-3 år og 3-6år. kl:10.00-12.30, Ute på plenen ved/foran bygg A. Uten påmelding


Slik bestiller du:

Antallet ledige billetter for aktivitetene står rett til høyre for hver aktivitet. I vinduet ytterst til høyre velger du hvor mange billetter du vil bestille.

Hver billett gjelder for et barn. Ansatte i barnehagen må følge barna på de ulike aktivitetene. For å registrere voksne velger du "Billett for voksen" og antall.

Har du spørsmål til påmeldingen så ta kontakt med Bjarte Søvde, tlf 55 53 69 17 eller e-post Bjarte.Sovde@nla.no

Share with friends

Date and Time

Location

NLA Høgskolen, Breistein

Olav Bjordals veg 41

5111 Bergen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved