Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ előadás

Sales Have Ended

Ticket sales have ended
Köszönjük, hogy regisztráltál az eseményünkre! Hamarosan találkozunk!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kittenberger Kálmán u. 11

11 Kittenberger Kálmán utca

8200 Veszprém

Hungary

View Map

Sales Have Ended

Ticket sales have ended
Köszönjük, hogy regisztráltál az eseményünkre! Hamarosan találkozunk!
Event description
Előadásunkon tudást, tudatosságot szeretnénk adni, tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjunk elébe nézni

About this Event

TUDÁS – TUDATOSSÁG – EGÉSZSÉG

Miről lesz szó az előadáson?

Mindennapjaink rohanásában egyre fontosabbá válik egészségünk. A munkahelyi elvárások, a szülői kötelezettségek, a lehetőségeink végtelen tárháza igényli a figyelmünket, erőnket, odaadásunkat. Mindennek megfelelni és a szerepeinkben önmagunk szempontjából megfelelően helytállni egyre nagyobb kihívás. Előadásunkon azt szeretnénk elmondani a résztvevőknek, hogy hogyan tudják leegyszerűsíteni a döntéseiket, hogyan tudnak személyre szabottan figyelmet adni önmaguknak és a környezetükben élő, számukra fontos embereknek.

Az egyensúlyt csak akkor tudjuk megtartani, ha érezzük hol billent el a mérleg nyelve az életünkben. Ha túlságosan az emócióink mozgatnak, vagy csak a logikus döntésekre alapozunk, az egészségünk fog jelezni az egyensúlytalanságról. Eleinte csak pszichoszomatikus tünetekkel (alvászavar, szívdobogás érzése, hangulati hullámzások, figyelemzavar stb.), majd kisebb egészségügyi tünetekkel (megfázás, hormonális problémák, hátfájás, karzsibbadás, bőrtünetek stb.), amiket nem is gondolunk problémának, majd a krónikus megbetegedések (allergia, emésztési problémák, súlyproblémák, libidó zavarok stb.) és így tovább.

JEGYÁRAK: 3500 Ft

Előadásunkon tudást, tudatosságot szeretnénk adni, tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjunk elébe nézni. Mindezt érthető, hétköznapi nyelven, mert ha értjük, tudunk változtatni. És érteni elsősorban önmagunkat szükséges…ez a kezdet.

FOGLALD LE A HELYEDET MOST!

(A helyszínen is lehet még jegyet vásárolni az előadás napján!)

Várunk szeretettel!

GEMMA - The Key csapata

Date and Time

Location

Kittenberger Kálmán u. 11

11 Kittenberger Kálmán utca

8200 Veszprém

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved