Ft3,500 – Ft5,500

Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ előadás

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Villa Medici Kft.

11 Kittenberger Kálmán utca

8200 Veszprém

Hungary

View Map

Event description
Előadásunkon tudást, tudatosságot szeretnénk tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjanak elébe nézni.

About this Event

TUDÁS – TUDATOSSÁG – EGÉSZSÉG

Miről lesz szó az előadáson?

Mindennapjaink rohanásában egyre fontosabbá válik egészségünk. A munkahelyi elvárások, a szülői kötelezettségek, a lehetőségeink végtelen tárháza igényli a figyelmünket, erőnket, odaadásunkat. Mindennek megfelelni és a szerepeinkben önmagunk szempontjából megfelelően helytállni egyre nagyobb kihívás. Előadásunkon azt szeretnénk elmondani a résztvevőknek, hogy hogyan tudják leegyszerűsíteni a döntéseiket, hogyan tudnak személyre szabottan figyelmet adni önmaguknak és a környezetükben élő, számukra fontos embereknek.

Az egyensúlyt csak akkor tudjuk megtartani, ha érezzük hol billent el a mérleg nyelve az életünkben. Ha túlságosan az emócióink mozgatnak, vagy csak a logikus döntésekre alapozunk, az egészségünk fog jelezni az egyensúlytalanságról. Eleinte csak pszichoszomatikus tünetekkel (alvászavar, szívdobogás érzése, hangulati hullámzások, figyelemzavar stb.), majd kisebb egészségügyi tünetekkel (megfázás, hormonális problémák, hátfájás, karzsibbadás, bőrtünetek stb.), amiket nem is gondolunk problémának, majd a krónikus megbetegedések (allergia, emésztési problémák, súlyproblémák, libidó zavarok stb.) és így tovább.

Előadásunkon tudást, tudatosságot szeretnénk adni, tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjanak elébe nézni. Mindezt érthető, hétköznapi nyelven, mert ha értjük, tudunk változtatni. És érteni elsősorban önmagunkat szükséges…ez a kezdet.

Az előadás nyelve magyar! Jegyet vásárolni még a helyszínen is lehet!

FOGLALD LE A HELYEDET MOST!

Szeretettel várunk!

GEMMA - The Key csapata

Share with friends

Date and Time

Location

Villa Medici Kft.

11 Kittenberger Kálmán utca

8200 Veszprém

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved