Free

Avigo Furniture - отворање

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Рузвелтова 9

Скопје

Macedonia, Republic of

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

На 19.10. 2017 година (четврток), на ул. Ул. Франклин Рузвелт бр. 9, во 19 часот, ве покануваме на официјалното отворање на нашиот салон за мебел AVIGO Furniture.

Кога станува збор за замена на стариот мебел во домот со нов, на сите ни е потребно нешто што ќе ТРАЕ. Нашите производи ги изработуваме од висококвалитетно дрво и истите можат да се употребуваат долгорочно. Нашиот тим ќе ви даде совет или ќе ви помогне секогаш кога нема да знаете што да направите, ако кожната софа се извалка или дневната масичка е изгребана. Најважно од сè, ние изработуваме мебел по ваша желба - ако сте кретивни или имате специфична потреба, во Авиго има кој да ви помогне.

Долгогодишното искуство (22 години активно работење), работата со клиентите и мрежата на дистрибутери го зацртаа почетокот на оваа приказна.

АГЕНДА

19:00
- Отворање

19:15
- Пијалок за добредојде
- Бенд: BUZZ - Unplagged гитара, вокал и пиано – classic
rock

19:30
- Авиго презентација: Механизми за отворање вратички и
фиоки
- Партнер компанија „Hetich“ (Германија)

19:45
- Stand Up настап - Бојан Велевски

20:00
- Лотарија
- Купон од 6.000,00 денари
- Фотелја: вредност 15.000,00 денари

20:30
- Презентација на плочести материјали
- Партнер компанија „Hetich“ (Германија)

20:45
- Бенд: BUZZ (Unplagged гитара, вокал и пиано) и дружење

По повод отворањето, за вас подготвивме и ИЗНЕНАДУВАЊЕ. Проверете на овој https://goo.gl/zV4gW1 и освојте НАГРАДА.

Преземете бесплатна карта на линкот погоре и понесете го своето ведро расположение!

Се гледаме!


Share with friends

Date and Time

Location

Рузвелтова 9

Скопје

Macedonia, Republic of

View Map

Save This Event

Event Saved