Avanturin dobrodelni tek za Saro
Free
Avanturin dobrodelni tek za Saro

Avanturin dobrodelni tek za Saro

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Podpeško jezero

jezero 79a

1352

Slovenia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Sara ima 14 let, rada bi tekla, pa ne more, ima cerebralno paralizo. Zdaj se ji ponuja možnost, zdaj vidi luč na koncu tunela, naredimo nekaj dobrega in ji pomagajmo na njeni poti. Pridruži se nam tudi ti na Sarinem teku, ki bo 4.12.2016!

Štart in cilj bosta na Jezeru, pri Gostilnica Jezero (www.gostilnica-jezero.si). Tekli bomo na 5km (štart ob 10:30), 10km (štart ob 10:00) in 20 km (štart ob 09:00).

Štartnina je 10 € in gre v celoti v dobrodelni namen za Saro, seveda pa lahko vsak prispeva več ali manj, po svojih željah in zmožnostih.

Na koncu boste s strani Gostilnice Jezero deležni toplega napitka, Turistična agencija Avantura pa bo vsem udeležencem podarila darilni bon v vrednosti štartnine,ki jo boste prispevali v Sarin dobrodelni sklad !

Prijave in informacije na: gregor.zajc1@gmail.com, 040 645 500
ali na spodnji povezavi
____________________________________________________
Sarin dopis:
Moje ime je Sara Francelj, stara sem 14 let in imam cerebralno paralizo z diplegijo spastica. Dobila sem priložnost za operacijo v ZDA. Stroške dveh operacij krije ZZZS, stroške dvomesečnega bivanja tam, dodatnih terapij ter poti pa morava plačati z mamo sami, kar je za naju prevelik strošek, zato prosiva za vašo finančno pomoč.

Diagnozo so mi postavili pri 9 mesecih. Ne morem hoditi brez opore, ampak potrebujem hoduljo. Po operaciji hodulje ne bom potrebovala, v zaprtih prostorih se bom lahko gibala brez pomoči, na prostem pa bom potrebovala le bergle. Operacija mi bo omogočila polnejše in samostojnejše življenje. Nevrokirurg T. S. Park me je v Ljubljani pregledal in me sprejel kot primerno kandidatko za operacijo. Po operacijah v otroški bolnišnici v St. Louisu v Misuriju bom en teden v bolnišnici, nato pa bom morala še najmanj 6 tednov bivati v bližini bolnišnice in vsakodnevno obiskovati terapije kot zunanja pacientka. S tem pa so povezani visoki stroški.

Z mamo sva po očetovi smrti pred 6 leti ostali sami. Za vsakodnevno življenje nama ničesar ne primanjkuje, vendar pa tako velikih stroškov brez vaše pomoči ne bova zmogli.

Za vsako donacijo se že v naprej iskreno zahvaljujem.

S prisrčnimi pozdravi,

Sara Francelj
Share with friends

Date and Time

Location

Podpeško jezero

jezero 79a

1352

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved