Free

Avanto Työpajasarja: Sote-alan yrittäjyys

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Oamk, Business Kitchen Kotkantie

Kotkantie 1

90250 Oulu

Finland

View Map

Event description

Description

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavat yritykset voivat aloittaa toimintansa joko ilmoituksenvaraisesti tai luvan perusteella. Sote-uudistuksessa sosiaali- ja terveysalan kenttä muuttuu lähitulevaisuudessa merkittävästi. Palveluntarjoajien on pystyttävä houkuttelemaan asiakkaita itselleen ammattitaidollaan ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Avanto -työpajassa paneudutaan näihin sote-yritystoiminnan erityiskysymyksiin. Tule tarkistamaan, miten lainsäädäntö ja suunniteltu sote-uudistus tulisi huomioida omassa liikeideassasi.

Työpaja järjestetään suomeksi. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen.

Työpaja on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa. Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä taitoja. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi.

Työpajat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella tai Yliopiston Telluksessa. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Share with friends

Date and Time

Location

Oamk, Business Kitchen Kotkantie

Kotkantie 1

90250 Oulu

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved