Free

AUTOPILOT - TESTFEST results presentation workshop

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ERTICO - ITS Europe

avenue Louise 326

1050 Brussels

Belgium

View Map

Event description
Presentation of the interoperability trials results

About this Event

The purpose of the workshop is to present the results of the interoperability trials (remote TESTFEST) between pilot sites, data interoperability with SynchroniCity and also to discuss further actions after the LSP, i.e. in relationship with standardisation activities on IoT (e.g. oneM2M).

The Agenda will be as follows:

11:00 (10 mins) Welcome and agenda

11:10 (20 mins) AUTOPILOT remote TESTFEST concept and preparation

11:30 (60 mins) TESTFEST results per pilot site/test pairing

12:30 (45 mins) LUNCH

13:15 (30 mins) TESTFEST results per pilot site/test pairing - continued

13:45 (45 mins) Advanced use cases: NGSI-LD information across AUTOPILOT sites

14:30 (15 min) COFFEE BREAK

14:45 (45 mins) Interworking with SynchroniCity – federating NGSI-LD information

15:30 (30 mins) Conclusions and final remarks

Share with friends

Date and Time

Location

ERTICO - ITS Europe

avenue Louise 326

1050 Brussels

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved