Free

Audiences & Insights - KBH

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Danish Architecture Centre

Bryghusgade 10

Indgang D

1473 København

Denmark

View Map

Event description
Mød os til en dag hvor kundeadfærd og data er i højsædet. Dagen består af en række skarpe talere, samt en workshop med brug af eBay data.

About this Event

Vi vil fra eBay gerne invitere dig med til arrangementet Audiences & Insights, hvor vi præsenterer arbejdet med data og audiences, samt indsigter om danskernes forbrugsadfærd.

På dagen kommer du til at møde Mikkel Holm Sørensen fra /KL.7, der med afsæt i datadrevet adfærdsdesign, vil hjælpe os til at blive skarpere på kunder med data – hvorfor tænker og handler de, som de gør, og hvordan fanger vi deres opmærksomhed?

Key take aways fra dagen:

  1. Brug adfærdsvidenskab til at få mere værdi ud af data
  2. Få konkrete anbefalinger til at kommunikere rettidigt, relevant og effektivt
  3. Få indblik i eBays indsigter, og lær hvordan du kan få fuldt udbytte af vores data

Vi glæder os til at dele vores læring med dig, onsdag d. 4. september 2019 i København!

Mikkel Holm Sørensen, grundlægger af /KL.7 – en af Europas førende virksomheder inden for datadrevet adfærdsrådgivning. Det handler om at skabe relevant kommunikation, kunderejser og ydelser, ved at forstå menneskers grundlæggende behov og tracke deres adfærd på tværs af medier.

Bliv inspireret til hvordan I bedst servicerer kunder ved at forstå hvorfor de handler og tænker som de gør, hvornår de er modtagelige for jeres tilbud og hvordan I hele tiden bliver skarpere på jeres kunder med data. Mikkel vil komme med en række dagligdags eksempler, tage jer med ind i den nyeste adfærdsvidenskab og brug af adfærdsdata. Han vil efterlade jer med et nyt og overraskende syn på jer selv og jeres kunder, samt give jer ideer til brug af kundeindsigter.

Arrangementet er forbeholdt eBays kunder.

Share with friends

Date and Time

Location

Danish Architecture Centre

Bryghusgade 10

Indgang D

1473 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved