kr350

Attraktionslagen 2.0 med Lili Öst

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MötesRum

52 Luntmakargatan

113 58 Norrmalm

Sweden

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Kanske du har läst mina böcker, följt mina bloggar, kanske följer du min podd Attraktionslagen 2.0 eller så är du en helt ny bekant.Oavsett så är du varmt välkommen! Denna kväll bjuder jag på en möjlighet att ställa dina frågor live. Under dessa två timmar hoppas jag att jag kan hjälpa dig att skapa lite mer klarhet i hur DU & Attraktionslagen kan bli ett vinnande team! Genom SÅ KLART-metoden får du nya insikter och hands on verktyg, som lägger grund för nya önskade resultat! Välkommen på en “helikoptertur” där jag på ett nytt och spännande sätt belyser de övergripande aspekterna i livet, holistisk hälsa (kropp och själ), relationer, jobb och ekonomi. Där jag gifter ihop Attraktionslagen och beteendevetenskapen och i det mötet skapas inte bara insikter, utan ren magi!

NULÄGESCHECK:

De resultat du fått och hur du levt ditt liv de senaste fem åren fram till idag, hur väl matchar det hur du vill att ditt liv ska se ut?

1. Gällande dina relationer
2. Gällande din ekonomi
3. Gällande ditt jobb
4. Gällande din hälsa
5. Gällande din kropp
6. Gällande hur du vill känna dig varje dag

För att gradera för dig själv var du ligger gällande frågorna 1 – 6, gör en skala mellan 1-10 där 1 är motsatsen av vad du vill att det ska vara och 10 är hur du vill att det ska vara. Var sätter du dina kryss? Kanske blir du glad över att se att du är nära eller kanske t o m exakt där du vill vara, gällande en, flera eller alla områden. Eller så blir du alldeles förfärad över att du inser att du lever ditt liv på ett sätt som ligger långt ifrån hur du vill att det ska se ut.

Den enda som kan göra något åt det – är DU!
Och vill du höja livskvalitetsribban och jobba dig upp mot 10:an eller kanske till och med förbi – då behöver du förstå hur du har hamnat där du är nu, för att kunna skapa den förändring som krävs för att du ska kunna skapa andra resultat än de du fått hittills.
Fortsätter du GÖRA – TÄNKA – KÄNNA & FÖRVÄNTA DIG samma saker som du gjort hittills, kommer du inte få någon förändring. Och är inte det en god nyhet utan det är en förändring och förbättring du vill se runtomkring dig, är det på insidan av dig själv som du behöver börja!

”Every morning we are born again.
What we do today is what matters most” Buddha

Vad är SÅ KLART-metoden?

SÅ KLART-metoden är en tvärvetenskaplig metodik där jag blandar beteendevetenskapen med Attraktionslagen - en av våra universella naturlagar. I det mötet skapas verklig magi och en förståelse på ett helt nytt plan, varför det som alltid fungerar – gör det. Och varför det somaldrig eller sällan gör det, eller till och med har tendens till att landa i smärre katastrofer, gör det.

Vem är jag?

Jag blir ofta presenterad som en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Utbildad coach med NLP-inriktning. Föreläsare och workshopsledare. Driver podden Attraktionslagen 2.0. Är en av två grundare till The Futurebook - ett organiserat personutvecklingsprogram i två steg, - The Futurebook 30 days challenge och The Futurebook Life Mastery. CHR-agent för Sturebadet Health strategy. (CHR står för Corporate health strategy) 2018 hade jag 35 års jubileum på scen. De första 25 som artist i bl a sånggrupperna Family Four och Avec. De senaste 11 som föreläsare.Författare till Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team (2017/ ljudbok 2018.) Jag älskar det jag gör och med ett brinnande engagemang föreläser jag om attraktionslagen i kombination med våra attityder, vårt mesta fokus och självledarskap.

Föreläsningsreferenser:

"Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!”
Eva Reignier, Stockholm

"En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt. Redan efter 30 minuter så hade jag insett vad jag måste förändra i mitt sätt att tänka i vissa avseenden. Jag skulle rekommendera alla att lyssna på Lili."
Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari

Referenser från mina helgkurser:

”Kursen är SÅ givande. En stor del i det hela är Lili som person med sin otroliga förmåga att inspirera. Inslaget med sång är helt underbart! Den här kursen borde alla gå!” Helen Heed, Ägare, Heed&Heed/FWD Reklambyrå AB

”Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga, för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! ” Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum

"Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen som är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa.” Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

"En mer givande dag får man leta efter. Denna dagen fick mej att öppna ögon och tankar som varit stängda länge. Tack underbara Lili för uppvaknandet. Nu är MIN tid kommen att ta för mig av livet!” Christel Larsson, Ljungbyhed

PRAKTISK INFORMATION:

Lokalen Granen ligger på plan 1. (Det finns dessvärre ingen hiss.)
Kaffe och thé finns att köpa på plats
Föreläsningen startar kl 18, så kom gärna lite innan så vi kan starta på tid. Tack på förhand.
Portkoder får du när du bokar
Du når mig på 070-7171246


Ingen avbokning, utan får du förhinder får du själv ombesörja att sälja din biljett.

Share with friends

Date and Time

Location

MötesRum

52 Luntmakargatan

113 58 Norrmalm

Sweden

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved