€149

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tribe Hub

1 Wagenweg

2012 NA Haarlem

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
LEER 5 BEWEZEN STAPPEN OM OVERVLOED EN JE DROOMLEVEN TE MANIFESTEREN

About this Event

Deze magische workhsop kan je leven veranderen!

Host: Christine Beijnen, Cosmic Life

Vrijdag 20 maart van 13:00 - 17:00, TribeHub in Haarlem.

Heb jij altijd al het idee gehad dat je gedachten je leven beinvloeden? En heb je op de een of andere manier het gevoel dat er meer is in het leven, dat er daadwerkelijk een "flow of life" is en dat ook jij daar op in kan tunen? Dan is dit de workshop die je hele leven kan veranderen.

What you'll learn

  • Leer over de wetten van het universum
  • Leer alles over energie en hoe je je eigen energie kan veranderen
  • Quantum Physics en Neuroscience, de magie achter Manifesteren
  • De kracht van Visualiseren
  • Specifieke kennis over "Overvloed" wat de energetische frequentie daarvan is en hoe je daarop in kunt tunen.

Leer een unieke meditatie om overvloed en je dromen te manifesteren

Leer om naar een andere hersenfrequentie te gaan waar je toegang hebt tot je onderbewustzijn en nieuwe empowering overtuigingen kunt programmeren; we hypnose in combinatie met een krachtige visualisatie.

Ik leer je de 5 bewezen stappen van mijn Manifesting Meditation. Onderbouwd door moderne wetenschappen zoals quantum physics & neuroscience en gebaseerd op eeuwenoude wijsheden.

Wat kun je verwachten?

  • Een diepgaande workshop waarin jij HELEMAAL gaat begrijpen hoe je je dromen kunt manifesteren en dat je op dit moment al de superkrachten bezit om dat te doen. Je moet alleen weten HOE.
  • Tijdens deze workshop stel je je eigen unieke Manifesting Meditatie samen, om jouw dromen te realiseren.
  • We gaan in op recente studies en onderzoeken die allemaal bewijzen dat je er ook voor jou een toekomst is waarin je volledige potentieel benut en gelukkiger bent, op alle vlakken.
  • Je leert de 5 BEWEZEN STAPPEN om alles te manifesteren wat je maar wil: je droombaan, zelfverzekerdheid en balans, de liefde van je leven, dat droomhuis, you name it.

Mijn verhaal

Jarenlang had ik de overtuiging dat ik niet goed genoeg was, anderen waren altijd beter, niet slim genoeg, niet mooi genoeg en de lijst gaat nog even door. Na jarenlange emotionele onbalans, stress en dagelijkse anxiety ontwikkelde ik een huidallergie, haaruitval en angsten. Ik had een goede baan maar ik had egens diep van binnen het gevoel dat er meer was en dat ik hier voor iets anders was.

Begin 2016 besloot ik er alles aan te doen om mijn leven te veranderen. Ik stuitte op kennis en praktische tools die mijn leven radicaal hebben veranderd. Ik plaatste intenties en begon met prayer en meditatie.

Na slechts drie weken manifesteerde ik exact mijn intenties. Daarna besloot ik dit in een formule om te zetten zodat ik hier anderen mee kon helpen ook het leven te manifesteren waar ze van dromen!

Wil je je nog meer laten inspireren over wat er mogelijk is? Lees hier mijn verhaal!

Tickets & Duotickets: bespaar 48 euro

Voor deze unieke workshop zijn tickets verkrijgbaar voor 149 Euro. Of neem je "spiritual running buddy" mee en ontvang allebei een korting van 24 Euro. Een Duoticket kost 249 Euro. Wil je meer overvloed in je leven manifesteren geef dan een ticket weg. Want wat je geeft krijg je veelvuldig terug!

Ook is er na deze workshop de mogelijkheid om mee te doen aan mijn 2-daagse advanced "Becoming a Modern Mystic" training, die in het najaar van start gaat.

Over de unieke locatie Tribehub

Deze workshop maakt deel uit van een reeks workshops, van het Stronger Together Festival van Tribehub in Haarlem. Tribehub is een prachtige locatie voor magische workhops als deze! En ik ben trots dat ik hier onderdeel van uit mag maken.

Voor deze workshop zijn er 12 plekken beschikbaar, dus reserveer je plekje snel!

Share with friends

Date and Time

Location

Tribe Hub

1 Wagenweg

2012 NA Haarlem

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved