€0 – €175

Attitude en Motivatie bepalen de slaagkansen van CxOs en Entrepreneurs

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vlerick Business School Gent - Alumni

Reep 1

B-9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hoe Attitude en Motivatie bepalend zijn voor de slaagkansen van entrepeneurs, business builders en would-be CxOs.

Op 2 uur tijd vatten we voor u 20 jaar onderzoek en praktijk samen. Sinds 1998 is Patrick Merlevede betrokken bij internationale onderzoeksprojecten die nagaan wat de impact is van emotionele intelligentie, werkattitude en motivatie om tot succesvol leiderschap en entrepreneurschap te komen. De resultaten hiervan worden ondertussen toegepast in coaching, opleiding en trajecten voor high-potentials. In het kielzog hiervan werd in 2015 in Australie de startup "Fingerprint4Success" opgericht, dat een platform uitbouwde waar entrepreneurs en business builders meer inzicht kunnen krijgen in de impact van hun attitude en motivatie op hun resultaten. Dit platform wordt inmiddels gebruikt door verschillende Venture Capital funds in Australië en de USA voor het begeleiden van managementteams. In deze avondlezing zal u kennis maken met de voornaamste succesfactoren die uit de verschillende onderzoeksprojecten naar voren kwamen, met de voordelen en valkuilen die aan de belangrijkste motivatoren gekoppeld zijn en hoe deze factoren een rol spelen in een leadershipteam. U zal een inzicht verwerven in in uw eigen voorkeuren en tips-and-trics krijgen om uw kansen op succes te verhogen.

Biografie van de spreker Mr. Patrick Merlevede.

Patrick Merlevede studeerde begin jaren 1990 af aan de KUL als Handelsingenieur en Master in Artifical Intelligence & Cognitive Science. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in kennismanagement, verschoof zijn focus naar het menselijke aspect. Hij was in 1997 de eerste in Vlaanderen die zich richtte op Emotionele Intelligentie en specialiseerde zich in het belang van attitude en motivatie voor succes in de werkcontext. Hij schreef mee aan een tiental boeken over emotionele intelligentie, coaching en talentmanagement. Zijn iWAM vragenlijst is in meer dan 20 talen vertaald en wordt via de website jobEQ.com wereldwijd gebruikt door coaches, rekruteerders en consultants.

Welkom om 18h30 - Avondlezing start om 19h00 stipt - Drink in de bar om 21h00.

Indien U 5 of meer lezingen van het thema "Persoonlijke Ontwikkeling" wil bijwonen, bevelen we U aan om een abonnement te nemen op deze reeks - zie het EventBrite aanbod daarvoor.

Share with friends

Date and Time

Location

Vlerick Business School Gent - Alumni

Reep 1

B-9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved