Att växa upp med narcissistiska föräldrar

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online (sänds från Platinum Academy)

Åsögatan

116 32 Södermalm

Sweden

Event description

Description

Onlinekurs: "Att växa upp med narcissistiska föräldrar"

Att vara förälder handlar om att ge av sin tid, energi och uppmärksamhet för att hjälpa sitt barn att utvecklas och växa. Alla barn behöver vuxna förebilder att spegla, knyta an till och bli bekräftad av för att känna sig trygg. Men vad händer med barnet när föräldern inte ger barnet den omtanke och stabilitet det behöver utan sätter sina egna behov först? När tillit och stabilitet uteblir och anknytningspersonen avfärdar, glömmer bort eller avvisar barnet och själv kräver bekräftelse och uppmärksamhet?

Den här webkursen är för dig som växte upp i en familj där andras känslor och behov gick först, som en gång för mycket har genomlidit förnedrande släktträffar som kastat dig tillbaka till barndomens osunda maktspel och som vill hitta ett nytt, friskare sätt att förhålla dig till din förälder och de känslomässiga ärr de gett dig.


Målet för kursen är:

  • Att du ska hitta ett friskare sätt att förhålla dig till dem du växte upp med.

  • Att du ska lära dig sätta gränser och börja prioritera dina egna behov och känslor.

  • Att ge dig verktyg för att börja läka de ärr som de vuxna gav dig när du var liten.


Kursen är praktiskt inriktad och bygger på välbeprövade övningar och den senaste psykologiska forskningen kring narcissism och anknytning. Kursen består av fem föreläsningar kring olika teman som du lyssnar på i datorn eller telefonen och mellan varje föreläsning får du övningar som syftar till att hjälpa dig i läkningsprocessen.

Datum för webföreläsningarna: 15/5, 22/5, 29/5, 5/6 och 12/6 kl 18.30-19.15


*Du kommer inte att uppmanas att prata under föreläsningarna eller dela med dig av dina erfarenheter, eller synas i bild under kursen. Du loggar in till kurstillfällena med en www-länk som mejlas ut i förväg och lyssnar och gör övningarna i din egen takt. Samtliga kursdeltagare är anonyma för varandra. Tobias har tystnadsplikt.


Share with friends

Date and Time

Location

Online (sänds från Platinum Academy)

Åsögatan

116 32 Södermalm

Sweden

Save This Event

Event Saved