Gratis

Att leda och kommunicera utifrån olika personligheter

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 21-25

40225 Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Att vara ledare idag kräver insikt och förståelse för rollen som sådan. Att kommunicera på ett tydligt sätt oavsett om du är ledare eller medarbetare är långt ifrån självklart. Vad kan jag som ledare och medarbetare göra för att påverka till ett bättre resultat?

Vi ger dig ett smakprov från IHM Personligt Ledarskap - ett specialdesignat ledarprogram där vi fokuserar på flera av de grundläggande elementen i ett framgångsrikt ledarskap: att förstå ledarollen - att leda sig själv, att skapa effetkiva team, att ge och ta feedback samt att situationsanpassa sitt ledarskap. Denna gång fokuserar vi på det Personliga ledarskapet- kommunikationen - genom en beprövad metod som används världen över - JTI ( Jung Type Indicator).

Den bygger på att vi som ledare, och medarbetare, behöver bli medvetna om hur vi agerar i olika situationer och var vi befinner oss när det gäller våra drivkrafter - och hur vi behöver anpassa vårt ledarskap utifrån det. Du får konkreta exempel på hur vi jobbar med det personliga ledarskapet under ledning av Carl Johan Lonntorp, handledare & utbildare inom ledarutveckling.

IHM arbetar med ledarutveckling genom praktiska övningar, coaching och reflektion. Du får insikt om hur dina beteenden påverkar andra och deras motivation – motivation som i sin tur ger bevisad effekt på sista raden!

Vi bjuder på kaffe (och te) från 8:15 Varmt välkommen!

Har du frågor eller funderingar vänligen kontakta:

IHM Business School: charlotta.jelkeby@ihm.se


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 21-25

40225 Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved