Gratis

Att leda engagerade medarbetare till ett starkare resultat

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 21-25

40225 Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Att vara ledare idag kräver insikt och förståelse för rollen som sådan. Att släppa taget från specialistrollen till att leda andra är inte alltid helt självklart. Vad kan jag som ledare göra för att påverka till ett bättre resultat?

Vi ger dig ett smakprov från IHM Personligt Ledarskap - ett specialdesignat ledarprogram där vi fokuserar på flera av de grundläggande elementen i ett framgångsrikt ledarskap: att förstå ledarollen - att leda sig själv, att skapa effetkiva team, att ge och ta feedback samt att situationsanpassa sitt ledarskap. Denna gång fokuserar vi på det situationsanpassade Ledarskapet - en beprövad metod som används världen över för att stärka ledare i sitt sätt att leda olika individer i olika situationer.

Den bygger på att vi som ledare måste ta hänsyn till var våra medarbetare befinner sig i form av kompetens, kunskap, drivkraft - och anpassar vårt ledarskap utifrån det. Du får konkreta exempel på hur vi jobbar med det situationsanpassade ledarskapet under ledning av Mia Flygring, handledare & utbildare inom ledarutveckling.

IHM arbetar med ledarutveckling genom praktiska övningar, coaching och reflektion. Du får insikt om hur dina beteenden påverkar andra och deras motivation – motivation som i sin tur ger bevisad effekt på sista raden!

Vi bjuder på kaffe och macka från kl 8:10 Varmt välkommen!

Har du frågor eller funderingar vänligen kontakta:

IHM Business School: charlotta.jelkeby@ihm.se


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 21-25

40225 Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved