Free

Multiple Dates

ATELIER Wave & Curly | Hairstyle Days | ZIF 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Romexpo, Pavilion B2

65-67 Bulevardul Mărăști

București

Romania

View Map

Event description

Description

Carei femei nu ii place parul ondulat? Buclele acelea lejere ce curg in cascada pe umeri si care dau un aspect extrem de feminin… Cu toate ne dorim acel efect proaspat si natural, atunci cand vine vorba de par. Acea coafura , in aparenta deloc studiata, chiar neglijenta, insa atat de meticulous realizata. Ei bine, Atelierul Wave and Curly exact asta iti propune. Cine a zis ca buclele sunt greu de realizat? Uita de parul rebel si afla cum sa obtii o coafura chic, cu bucle rebele si extrem de naturale, folosind ondulatorul sau placa de intins parul. Deprinde si tu tehnicile si micile trucuri ce stau la baza unei astfel de coafuri. Invata de la cei mai buni!


Vrei sa participi la acest Atelier de Beauty? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Alege Ziua si Ora (apasa pe "SELECT A DATE")
  2. Dupa ce ai ales ziua si ora apasa pe butonul "REGISTER"
  3. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe "CHECKOUT"
  4. Completeaza formularul si apasa pe "COMPLETE REGISTRATION" (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Acest Atelier este dedicat Amatorilor si Pasionatilor de BEAUTY!

Important! ZIF 2018 va fi organizat pentru a doua oara in perioada 27-30 Septemebrie 2018 in cadrul Cosmetics Beauty Hair. Atelierele si Masterclass-urile ZIF 2018 sunt gratuite, dar accesul in cadrul Cosmetics Beauty Hair presupune achitarea unei taxe de 20 lei.


Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Atelierului la care te-ai inscris. Acest bilet trebuie sa il prezinti la intrarea ZIF 2018 in format electronic (pe telefon) sau printat.


Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Ateliere organizate in cadrul ZIF 2018, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Vrei mai mult? Vezi si restul evenimentelor ZIF 2018 aici: http://zilelefrumusetii.ro/

Alte informatii? La zilelefrumusetii@gmail.com sau +40729397806.


ZIF (Zilele Internationale ale Frumusetii) este un eveniment prin care celebram frumusetea si industria care are grija de ea! ZIF a luat nastere din necesitatea de a crea frumos, de a arata frumos si de a duce estetica la un alt nivel. ZIF se adreseaza profesionistilor care vor sa se specializeze dar si pasionatilor, amatori de frumos. Masterclass-uri, Demonstratii si Ateliere Gratuite vor fi punctul central al evenimentului. In plus, vei putea cunoaste oamenii care te pot ajuta sa incepi o cariera in domeniu sau chiar sa iti dezvolti afacerea. Vei cunoaste cei mai importanti distribuitori de produse cosmetice si aparatura din Romania, dar si pe cei mai mari Furnizori de Cursuri Autorizate de Formare Profesionala in domeniul BEAUTY.

Share with friends

Location

Romexpo, Pavilion B2

65-67 Bulevardul Mărăști

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved