Free

ATELIER de Impletituri | Hairstyle Days | ZIF 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Romexpo, Sala Madgearu

65-67 Bulevardul Mărăști

011465 București

Romania

View Map

Event description

Description

Iti plac la nebunie coafurile impletite, dar ti se par complicate si dificil de realizat? Daca te inarmezi cu rabdare si ai si un pic de imaginatie, ai toate sansele sa reusesti si tu sa le realizezi si sa iesi din sfera clasicului. Vino la Atelierul de Impletituri din cadrul ZIF si lucrurile se vor schimba. In bine! Poti invata cel putin cateva modele basic, ce implica o tehnica extrem de versatila: celebra impletitura frantuzeasca,“in spic“ sau “coada de peste “. Iar daca vrei mai mult, ai nevoie de si mai multa rabdare, coroborata, evident, cu multa pasiune. Fiindca o coafura pe baza de impletituri, ridica chiar si cea mai simpla realizare, la nivel de arta.

Trainer: Andreea Zamfir


Vrei sa participi la acest Atelier de Beauty? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Rezerva-ti un loc la acest Masterclass apasand pe butonul "REGISTER"
  2. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe "CHECKOUT"
  3. Completeaza formularul si apasa pe "COMPLETE REGISTRATION" (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Acest Atelier este dedicat Amatorilor si Pasionatilor de BEAUTY!

Important! ZIF 2019 va fi organizat pentru a patra oara in perioada 26-29 Septembrie 2019 in cadrul Cosmetics Beauty Hair in parteneriat cu ROMEXPO. Atelierele si Masterclass-urile ZIF 2019 sunt gratuite.

Accesul in cadrul Cosmetics Beauty Hair presupune achitarea unei taxe de 20 lei.


Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Atelierului la care te-ai inscris. Acest bilet trebuie sa il prezinti la intrarea ZIF 2019 in format electronic (pe telefon) sau printat.


Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Ateliere organizate in cadrul ZIF 2019, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Vrei mai mult? Vezi si restul evenimentelor ZIF 2019 aici: http://zilelefrumusetii.ro/

Alte informatii? La zilelefrumusetii@gmail.com sau +40729397806.


ZIF (Zilele Internationale ale Frumusetii) este un eveniment prin care celebram frumusetea si industria care are grija de ea! ZIF a luat nastere din necesitatea de a crea frumos, de a arata frumos si de a duce estetica la un alt nivel. ZIF se adreseaza profesionistilor care vor sa se specializeze dar si pasionatilor, amatori de frumos. Masterclass-uri, Demonstratii si Ateliere Gratuite vor fi punctul central al evenimentului. In plus, vei putea cunoaste oamenii care te pot ajuta sa incepi o cariera in domeniu sau chiar sa iti dezvolti afacerea. Vei cunoaste cei mai importanti distribuitori de produse cosmetice si aparatura din Romania, dar si pe cei mai mari Furnizori de Cursuri Autorizate de Formare Profesionala in domeniul BEAUTY.

Share with friends

Date and Time

Location

Romexpo, Sala Madgearu

65-67 Bulevardul Mărăști

011465 București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved