Free

Multiple Dates

ATELIER de Automachiaj | Self Make-Up | ZIF 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Romexpo, Sala Madgearu

65-67 Bulevardul Mărăști

București

Romania

View Map

Event description

Description

Ai talent, dar asta reprezinta, poate, 10% din ceea ce inseamna drumul catre un Make-Up desavarsit. Restul de 90 de procente tine de perseverenta, munca continua si deprinderea tehnicilor de lucru. DE LA CEI MAI BUNI! Atelierul de Automachiaj exact asta iti propune. Sa inveti de la cei mai buni trucuri si mici secrete pentru un rezultat mereu impecabil, tradus printr-un Make-Up WOW! Afli cum sa te machiezi in functie de momentul zilei, in functie de evenimentul la care participi, inveti diferenta intre un make up pentru o zi la birou sau o intalnire de afaceri si unul de seara sau de ocazie, profesional. Foarte important, gasesti raspunsul la intrebarea: “How much makeup is too much? “ Si, deloc de neglijat, in cadrul acestui Atelier, afli ce te avantajeaza si ce nu, in functie de fizionomie. Fiindca, da, un machiaj curat si corect executat va face intotdeauna diferenta intre ceea ce inseamna efect dorit si efect nedorit.

Traineri Atelierele ILBAH: Alina Serbu, Andreea IanculescuVrei sa participi la acest Atelier de Beauty? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Alege Ziua si Ora (apasa pe "SELECT A DATE")
  2. Dupa ce ai ales ziua si ora apasa pe butonul "REGISTER"
  3. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe "CHECKOUT"
  4. Completeaza formularul si apasa pe "COMPLETE REGISTRATION" (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Acest Atelier este dedicat Amatorilor si Pasionatilor de BEAUTY!

Important! ZIF 2019 va fi organizat pentru a patra oara in perioada 26-29 Septembrie 2019 in cadrul Cosmetics Beauty Hair in parteneriat cu ROMEXPO. Atelierele si Masterclass-urile ZIF 2019 sunt gratuite.

Accesul in cadrul Cosmetics Beauty Hair presupune achitarea unei taxe de 20 lei.


Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Atelierului la care te-ai inscris. Acest bilet trebuie sa il prezinti la intrarea ZIF 2019 in format electronic (pe telefon) sau printat.


Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Ateliere organizate in cadrul ZIF 2019, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Vrei mai mult? Vezi si restul evenimentelor ZIF 2019 aici: http://zilelefrumusetii.ro/

Alte informatii? La zilelefrumusetii@gmail.com sau +40729397806.


ZIF (Zilele Internationale ale Frumusetii) este un eveniment prin care celebram frumusetea si industria care are grija de ea! ZIF a luat nastere din necesitatea de a crea frumos, de a arata frumos si de a duce estetica la un alt nivel. ZIF se adreseaza profesionistilor care vor sa se specializeze dar si pasionatilor, amatori de frumos. Masterclass-uri, Demonstratii si Ateliere Gratuite vor fi punctul central al evenimentului. In plus, vei putea cunoaste oamenii care te pot ajuta sa incepi o cariera in domeniu sau chiar sa iti dezvolti afacerea. Vei cunoaste cei mai importanti distribuitori de produse cosmetice si aparatura din Romania, dar si pe cei mai mari Furnizori de Cursuri Autorizate de Formare Profesionala in domeniul BEAUTY.

Share with friends

Location

Romexpo, Sala Madgearu

65-67 Bulevardul Mărăști

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved