€0 – €434

Aseta viestinnälle tavoitteet, mittaa ja menesty - Vapan koulutus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

Aseta viestinnälle tavoitteet, mittaa ja menesty

Tässä koulutuksessa saat käytännön eväitä viestinnän tavoitteiden asettamiseen ja niiden mittaamiseen. Mitattavaa dataa on paljon, mutta mittareista on osattava valita tarpeeseen sopivimmat. Menestyvät organisaatiot kykenevät johtamaan kokonaisuutta tekemällä strategisia valintoja, asettamalla tavoitteita ja valitsemalla kullekin toimenpiteelle mittariston, joka antaa työlle suunnan.

Viestinnällä on käytössään enemmän kanavia ja työkaluja kuin koskaan. Sisäisen viestinnän, asiakasviestinnän tai ulkoisen viestinnän välineinä käytetään laajaa kirjoa työkaluja tapahtumista tapaamisiin ja omasta sisällöstä portinvartijoiden kanssa työskentelyyn.

Tuntuuko välillä siltä, ettet tiedä, mihin organisaatiosi moninaisen viestinnän tekemisen tulisi keskittyä? Pystytkö osoittamaan, miten työsi on vienyt organisaation strategisia tavoitteita eteenpäin?

Koulutuksessa:

  • käydään läpi malli jonka avulla viestinnän toimenpiteille voidaan asettaa tavoitteet ja valita niille oikeat mittarit
  • tehdään yhdessä käytännön harjoituksia oman organisaation tarpeisiin

Koulutuksen jälkeen:

  • osaat tehdä valintoja, jotta pystyt mittaamaan, kuinka viestintä saadaan palvelemaan organisaation strategisia tavoitteita,
  • osaat valita juuri oikeat viestinnän käytännön toimenpiteet tavoitteiden toteuttamiseksi sekä
  • poimit esimerkit juuri sinun organisaatiollesi sopivista työkaluista: tutkimukset ja kyselyt, verkkoanalytiikka, median ja sosiaalisen median seuranta, sisäisten työkalujen käytön seuranta, toimenpiteiden tavoittavuus, inbound, konversiot ja muut relevantit tavat mitata toimenpiteitä.

Koulutus järjestetään 10.12. klo 9-13.

Kouluttaja:

Timo Nurmi on Vapa osakas jolla on pitkä kokemus erityisesti strategisen viestinnän suunnittelusta, digitaalisten työkalujen soveltamisesta sekä johdon konsultoinnista.

Teoreettisen fysiikan ja viestinnän koulutukset saanut Nurmi on työskennellyt konsulttina 15 vuoden ajan ja on viestinnän ammattilaisten ProComin hallituksen jäsen. Nurmi on aktiivinen kouluttaja, puhuja (mm. Speakersforum), kirjoittaja ja strateginen sparraaja.

Date and Time

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved