€25 – €30

ART MACHINE - DRIVE FOR LIFE: RINA GREEN AND SPECIAL GUESTS

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hard Rock Cafe Helsinki

21 Aleksanterinkatu

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Ainutlaatuinen tapahtuma ART MACHINE on taiteen lajeja yhdistelevän tapahtumasarjan avaus aktiivisille ihmisille ja rohkeille organisaatioille.

ART MACHINE edistää kovan luokan kulttuuria ja yrittäjyyttä. Tapahtumassa esitetään uusi Start-up, joka tuo Suomeen työpaikkoja ja on erittäin ihmisläheinen.

Tapahtuman kuvataiteesta vastaa taiteilija, jonka nimi on yllätys. Myös taiteilijan töitä tuodaan tapahtumapaikalle.

24.10 alkavan tapahtumasarjan headliner on kansainvälinen virtuoosi ja rocklegenda Alexander Titov ja hänen bändinsä RINA GREEN (UK/RUS).

Aleksander Titov on tunnettu basisti neuvostorockin yhtyeistä KINO, AKVARIUM JA POP-MECHANICS. Viimeksi mainittu hänen yhtyeistään esiintyi jo 1995 Juhlaviikkojen Huvila-teltassa ja AKVARIUM esiintyi Helsingissä 2014. Aleksander on edelleen, juuri 45 vuotisjuhlaa viettävän, Akvariumin kantava voima. Hän on soittanut lisäksi Oasis-veljesten kanssa ja saanut kunnian nousta lavalle myös monien muiden isojen nimien rinnalla.

Rina Green ensimmäisen albumin miksasi legendaarinen Jerry Boys (The Beatles, Pink Floyd, The Shadows, The Rolling Stones, REM, Level 42, Everything but the Girl, Buena Vista Social Club) ja sille tuli nimeksi “Universe 25”. Nimi viittaa John Calhoun vuonna 1972 tekemään kokeeseen liikakansoituksesta eläinmaailmassa ja sitä seuranneesta romahduksesta. Tällä hetkellä Rina Green tekee aktiivisesti toista albumiaan, ja esittää sen lauluja 24.10.

Tuottajahistoriamme alkaa KEMOPETROL yhtyeen viennistä Pietarin legendaariselle RED CLUB:lle vuonna 2002. Pietarin jälkeen on tapahtunut paljon. Tulkaa katsomaan!

Tervetuloa!

Share with friends

Date and Time

Location

Hard Rock Cafe Helsinki

21 Aleksanterinkatu

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved