Gratis

Årsmöte - tema #metoo

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Pascal

Chalmers Konferens & Restauranger, Lindholmen Science Park

Lindholmspiren 5

417 56 Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

CSR Västsveriges styrelse och kansli hälsar varmt välkommen till föreningens årsmöte den 13 mars.

Under förmiddagen får du ta del av ett tankeväckande föredrag om #metoo-rörelsen och inspireras kring hur du och din verksamhet aktivt kan vara en del av förändringen. Hur har det kunnat pågå så länge och varför har #metoo fått en sådan genomslagskraft nu? På vilket sätt är #metoo en jämställdhets- och hållbarhetsfråga? Kom och lyssna till Niklas Uppenberg, utbildningsstrateg på Stiftelsen Allbright, som kommer att prata #metoo ur ett lönsamhets- och rättighetsperspektiv samt om hur vi kan hitta lösningar och arbeta proaktivt med jämställdhet.

I vanlig ordning kommer en verksamhetsberättelse över det gångna året att ges, möjlighet att påverka verksamhetens inriktning för 2018 att finnas och likaså, god tid till nätverkande med andra verksamheter. Handlingar kommer att skickas i separat kallelse till dig som är kontaktperson för ert medlemskap, senast två veckor innan tiden för årsmötet.

Mötesordförande kommer att vara Karin Starrin, första kvinnliga landshövdingen i Hallands län (1997-2004) och med erfarenhet från olika regeringsuppdrag.

Motioner? Har du någon fråga eller motion du vill ska lyftas på årsmötet får du gärna skicka detta till kansliet senast den 13 feb. Maila till Johanna Stakeberg.

Varmt välkommen!


När: 13 mars, kl. 8.30-11.30 (vegetarisk, ekologisk frukost 8.30-9.00)
Var: Lokal Pascal, Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3-5
Anmälan: Via knappen "registrera" senast den 6 mars
För vem: Både medlemmar och ännu ej medlemmar är välkomna (endast medlemmar har rösträtt). Vill du att din verksamhet blir medlem? Gå in på csrvastsverige.se/bli-medlem/
Frågor: Johanna Stakeberg, johanna@csrvastsverige.se, 0703979717

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Pascal

Chalmers Konferens & Restauranger, Lindholmen Science Park

Lindholmspiren 5

417 56 Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved