€11.32

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Teatre El Casal

Rambla monestir

17170 Amer

Spain

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
"Arrels" Premi Enderrock al Millor disc de Música Clàssica de l'any 2018.

About this Event

Pedrell va posar la llavor del Nacionalisme musical a casa nostra i trobem en els seus deixebles Gerhard i Granados diferents maneres d'integrar al folklore musical en les seves composicions. En aquest programa el Trio Pedrell aprofundeix en la relació de mestre i alumne. En el cas de Gerhard interpreta una obra de joventut que va tenir un gran èxit el 1918 en la seva estrena al Palau de la Música. Aquest 2020 se celebra el 50è aniversari de la mort de Gerhard i és un bon moment per reivindicar la seva figura. En el cas del Trio Op. 50 de Granados, es tracta d'una música molt inspirada amb grans dosis de romanticisme. El Trio Pedrell ha dedicat els darrers anys a la recuperació del patrimoni musical català enregistrant i reeditant peces d'aquests autors, i així els ho va reconèixer la crítica en els Premis Enderrock, on el disc Arrels va ser premiat com a millor disc de clàssica del 2018.

El disc va ser presentat dins la temporada de cambra de l'Auditori de Barcelona esgotant totes les localitats. Porten el nom de Felip Pedrell per recuperar en la memòria col·lectiva la figura del compositor, musicòleg, editor i etnomusicòleg català, un dels pares de la música nacionalista espanyola que va exercir una gran influència en personatges com Granados, Albéniz, Falla, Turina o Gerhard entre d'altres.

Abans del concert haurà la projecció del documental "Arrels". Concert enmarcat dins la Xarxa de Músiques de Catalunya en col·laboració amb Joventuts Musicals de Catalunya.

Share with friends

Date and Time

Location

Teatre El Casal

Rambla monestir

17170 Amer

Spain

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved