Årets feministiska almedalstal

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

TCO-parken

1 Strandgatan

62157 Visby

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget

Beskrivning

Vi tror på starka nätverk och broar mellan kvinnor med makt. Därför bjuder vi in dig och andra kvinnor* från näringslivet, civilsamhället och politiken till Maktsalongens årliga almedalsmingel.

Vi bjuder på sju sorters kakor, god dryck, ljuv musik och ger er för andra året i rad Årets Feministiska Almedalstal. Det saknas visioner för den svenska jämställdhetspolitiken som sträcker sig bortom kvotering och delad föräldraförsäkring. Därför tar vi saken i egna händer och presenterar stolt årets talare; Nina Åkestam.

Nina Åkestam är doktorand, före detta reklamare och har en av Sveriges vassaste pennor. Nina lyckas göra feminism och jämställdhet tillgängligt och enkelt. Personligt och rappt skriver hon om alltifrån att gå in i väggen, ätstörningar till reklambranschens samhällsansvar.


TID & PLATS
Måndag 1 Juli, 20.00-21.30.Talet börjar 20.30.
TCO-parken, Strandgatan 1, Visby.

* Endast kvinnor är inbjudna till detta mingel. Med kvinnor menar vi personer som själva identifierar sig som och/eller av andra identifieras som kvinnor.

/Sofia Brändström och Sara Haraldsson, Grundare av Maktsalongen

PS. Till alla som inte kan eller får komma, vår förhoppning är att kunna livestreama talet så att vem som helst kan kika på det online! Bra va?

Tid

Plats

TCO-parken

1 Strandgatan

62157 Visby

Sweden

Se karta

Spara detta event

Händelse sparad