Free

Årets Chefsforum CHEFEN SOM ORKESTERLEDARE

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Uppsala Konsert & Kongress

753 31 Fålhagen

Sweden

Event description

Description

Tema 2017 är "Chefen som orkesterledare"

"Musik är så självklart för mig, som att andas" säger Lena Åberg-Frisk som tillträdde som VD för Uppsala Konsert & Kongress i augusti 2015 och som har lett en riktig "turnaround" för verksamheten inom det kommunala bolaget. Lena har tidigare bl a navigerat jazzfestivaler och varit framgångsrik VD för jazzklubben Fasching. Lenas roll har mycket varit att skapa professionella strukturer inom kulturlivet. Hon anser att det gäller att se till att varje krona används så effektivt som möjligt och aldrig att låta ekonomin dra i väg mot okända mål.

Med utgångspunkt i Lenas berättelse kring att leda kulturinstitutioner och liknelsen med orkesterledaren kommer vi att jobba i smågrupper med att utveckla oss själva och varandra som ledare.

Programmet inkluderar en musikupplevelse med operasångerskan Katija Dragojeviç och jazzsångerskan/komponisten Lina Nyberg. Båda är sedan många år väletablerade och hyllade både i Sverige och internationellt. Här har de två för första gången satt ihop ett gemensamt program.


Tidpunkt: 12 januari 2019
Tid: 13.00 – 24.00 ca
Plats: Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress
Pris: 3 000 kr exkl moms. Faktura skickas till dig.

Share with friends

Date and Time

Location

Uppsala Konsert & Kongress

753 31 Fålhagen

Sweden

Save This Event

Event Saved