Free

Arduino Day 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Qёndra Rinore Tiranё

Kavaja St, Tirana, Albania

Tirane

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Arduino Day është një ditë ndërkombëtare që i dedikohet Arduino. Gjatë gjithë 24 orëve përreth globit do të ketë plot evente, secila prej tyre zyrtare dhe e pavarur ku njerëz të interesuar në Arduino do të mund të takohen, të ndajnë interesat e tyre dhe të mësojnë më shumë duke ndërvepruar me njëri-tjetrin.

Pjesëmarrja është e lirë per të gjithë grupet e përdoruesve të Arduino, duke filluar që nga fillestarët që sapo kanë dëgjuar për platformën dhe deri tek profesionistët për të marrë pjesë.

Edhe ju mund të përfshiheni gjatë Arduino Day. Nuk ka rëndësi në qoftë se ju jeni një ekspert ose një fillestar, një inxhinier, dizajner apo çfarëdo fushe tjetër mbuloni. Arduino është shumë i thjeshtë për këdo dhe Arduino Day është e hapur për të gjithë ata që duan të festojnë me Arduino për krijimet që janë bërë ose mund bëhen me të!

Share with friends

Date and Time

Location

Qёndra Rinore Tiranё

Kavaja St, Tirana, Albania

Tirane

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved