Free

Arbetet bakom Liseberg.se - En kittlande åktur

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Lisebergsteatern

Örgrytevägen 5

402 22 Göteborg

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Välkommen på ett frukostseminarium med digitalisering i fokus!

Vi bjuder på frukost och en unik inblick i hur Liseberg och Creuna tillsammans arbetat med den prisvinnande digitaliseringen av en av Europas mest älskade nöjesparker.

En sajt som ska stötta affären och samtidigt erbjuda lika bra upplevelser digitalt som i själva parken – det var uppdraget Liseberg gav Creuna. Nu har du chansen att få höra mer om Lisebergs digitaliseringsresa och arbetet med det nya Liseberg.se. En bergochdalbana kantad av mod, målmedvetenhet och ett tajt samarbete som bland annat resulterat i ett silver i Svenska Designpriset.


Markus Ruotsalainen, chef för digitala upplevelser på Liseberg, berättar mer om hur kommunikation varit nyckeln i detta komplexa digitala projekt. Du får även konkreta tips på hur du förankrar ditt eget digitala projekt internt och externt för att uppnå bästa möjliga slutresultat.

Teamet på Creuna, går igenom de utmaningar, framgångsfaktorer och viktiga lärdomar projektet bjöd på. Du får också en inblick i Creunas process och metoder, från strategiskt arbete och affärsutveckling till varumärkes- och kundupplevelse.


08:00 Frukost och incheckning

08:30 Seminariet börjar

09:15 - 09:30 Frågestund och avslutning


Varmt välkomna önskar Liseberg & Creuna!


Eventet riktar sig i första hand till personer i ledande roller inom e-handel, affärs- och varumärkesutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Vi förbehåller oss rätten att prioritera bland de anmälda i de fall seminariet blir fullbokat.

Share with friends

Date and Time

Location

Lisebergsteatern

Örgrytevägen 5

402 22 Göteborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved