Gratis

Anti-korruption i praktiken – att göra affärer med integritet

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

ÅF-huset

Grafiska vägen 2

412 63 Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Det finns inga fördelar med korruption. Det minskar vinsten och gör företag mindre attraktiva för personal och investerare. Ämnet är dock komplext och diskussionen kring mutor pågår ständigt. Det blir därför allt viktigare för organisationer och företag att arbeta aktivt med antikorruption.

Efter ett mycket uppskattat möte i Stockholm på temat har vi nu valt att arrangera ett seminarium i Göteborg under mars. NMC bjuder in till ett frukostseminarium i Göteborg med fokus på antikorruption i praktiken. Välkommen att delta på plats eller via webben!

Seminariet belyser hur företag kan arbeta för att undvika korruption. Med praktiska exempel och enkla tips vill vi med seminariet erbjuda inspiration för företag som vill förbättra sitt antikorruptionsarbete.

Talare

Vi har bjudit in Lars Björklund, styrelseledamot på Transparency International Sverige. Lars har lång och bred erfarenhet av antikorruption i olika delar av världen. Han arbetar som förändringskonsult och föreläsare, och hjälper dagligen företag och organisationer att bli bättre och minska korruptionen.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 12 mars 2018

Deltagare: Seminariet är öppet för alla.

Webbsändning: Seminariet webbsänds också live för de som inte har möjlighet att delta på plats. Länken till webbsändningen skickas ut dagen före seminariet till de som anmält sig som webbdeltagare.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i NMC och/eller Transparency International Sweden. Kostnaden för övriga är 800 kr + moms för att delta på plats och 500 kr + moms för att delta via webben.

Avbokning: Vid förhinder ber vi dig att meddela oss så snart som möjligt så att vi kan ge din plats åt någon annan samt anpassa vår beställning av förtäring och dryck!

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

ÅF-huset

Grafiska vägen 2

412 63 Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved