€187.55

Anders Verder

Actions and Detail Panel

€187.55

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

LaatBloeien Rotterdam

19 Hofplein

#Verdieping 1-2

3032 AC Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Hoe gaan we anders verder? Welk spoor wil je trekken? Wat is je verhaal? Wat is nu je werk? En waar kom je tot de kern?

About this Event

Hoe gaan we anders verder? Welk spoor wil je trekken? Wat is je verhaal? Wat is nu je werk? En waar kom je tot de kern? Hoe anders verder is een dag van reflectie en hardop zwijgen. Een dag van vertellen en besluiten. Een dag van ontmoeten en samen anders verder gaan.

Voor: ondernemende mensen die niet meer terug willen — voor managers die vooruit kunnen — voor docenten die geen stap meer opzij doen — voor zelfstandigen die anders verder gaan — voor bestuurders die nu meer willen — voor leidinggevenden die beter willen weten — voor alle mensen die zich willen ontwikkelen.

10.00-10.30 Opening

We openen gezamenlijk de dag. We vragen je een kleine (kiezel)steen mee te nemen. In het ritueel dat we bij elke bijeenkomst van LichtHuis zullen toepassen legt iedereen haar of zijn steen in de schaal. Zo draagt iedereen een steen bij en leggen we gewicht in de schaal. Na afloop van de dag neemt iedereen weer een (andere) steen mee en blijven we symbolisch verbonden met elkaar.

De bedoeling is dat je intekent in één van de programma’s in de ochtend en één in de middag. Zo kun je dus twee verschillende programma’s op deze dag bezoeken. Let wel, vol is vol, en bij overtekenen laten we je dat op tijd weten zodat je een andere keuze kunt maken.

10.30–13.00 Ochtendprogramma:

  • Wat is je spoor — hoe verder? Onder leiding van Bard Papegaaij. Bard leefde meer dan 20 jaar in Australië en is nu tijdelijk in Nederland. Hij heeft jaren gewerkt voor Gartner en heeft met honderden managers over de hele wereld gewerkt. Hij kent ook de vele verhalen van de oorspronkelijke bewoners en hun ideeën over hoe je in de sporen van voorgangers en eigen leven je weg kunt vinden.

Belangrijk: Als je weet waar je vandaan komt, kun je ook beter de route bepalen waar je heen wilt. Met je werk, je organisatie, je bedrijf.

  • Wat is je werk — hoe verder? Onder leiding van Ron van Es. Ron is founder van School for Purpose Leadership en begeleidt daarin leiders, managers en ondernemers die betekenis willen geven aan hun werk en leven. Ron is ook auteur van diverse boeken over leiderschap en schrijft op dit moment aan een nieuwe boek. Hij is tevens partner van Purpose Day en is inhoudelijk betrokken bij de diverse events die daar worden georganiseerd.

Belangrijk: Welke impact wil je creëren? Hoe kun je van betekenis zijn? Wat is de rol van een purpose-driven organisatie?

  • Wat is je verhaal — hoe verder? Onder leiding van Dorien Trommel. Dorien is trainer en coach en al ruim dertig jaar werkt zij met mensen in en buiten hun professie aan wie zij zijn in hun verhaal. Dat verhaal kennen en leren kennen helpt om je plaats te vinden in het leven. Met een eigen concept dat ‘Kom op verhaal’ heet weet zij in veiligheid en kwetsbaarheid de draden aan elkaar te verbinden.

Belangrijk: Zonder je verhaal te kennen, verdwaal je in verlangens. Juist je eigen verhaal uitdiepen geeft richting.

  • Wat is je kern — hoe verder? Onder leiding van Menno Stom. Menno is na jaren van consultancy en een ‘noodlanding’ in zijn leven een zeer betrokken trainer en coach geworden. Als facilitator van stilte retraites neemt hij mensen mee om de weg naar binnen te vinden en te ondervinden. De weg naar je kern. Om vanuit de plaats, dat binnen, ook de weg naar buiten te hervinden, wie wil ik zijn, wat wil ik zijn?

Belangrijk: Niet voor niets is het aloude adagium: zo binnen, zo buiten. Hoe leef je congruent? Is er een verankering tussen wat buiten geleefd en binnen beleefd wordt.

13.00 -14.00 Lunch

14.00–16.30 Middagprogramma.

Keuze uit de vier verschillende programma’s van de ochtend.

16.30 -16.45 Gezamenlijke afsluiting.

Share with friends

Date and Time

Location

LaatBloeien Rotterdam

19 Hofplein

#Verdieping 1-2

3032 AC Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved