Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

And the beat goes on

Tovim BV

Saturday, March 23, 2013 at 9:00 PM - Sunday, March 24, 2013 at 2:00 AM

And the beat goes on

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
And the beat goes on 23 maart Ended €7.50 €1.51

Who's Going

Loading your connections...

Share And the beat goes on

Event Details

And the beat goes on

 De hitlijsten worden tegenwoordig gedomineerd door ‘dance-dj’s. Hippe vogels die platen en beats aan elkaar mixen en daar grote hits mee scoren en volle zalen mee trekken. Hierbij gesteund door zenders als TMF en MTV, die vooral een jeugdig publiek erg aanspreken. Maar de DJ bestaat al veel langer. Al ver voor de introductie van drumcomputers en cd-spelers werd het ambacht beoefend door muziekfreaks in wijde pijpen. DJ Tommy V. kan er over meepraten.

 

De oer-dj kent alleen het gekraak van vinyl platen en de discoritmes van Kool & The Gang en John Travolta”.DJ Tommy V. werkte fulltime bij de Tilburgse discotheek Talk of the Town. De opkomst van disco als populaire muzieksoort was in volle gang en de dj groeide mee met dat succes. Het was geweldig om te doen. Het publiek was laaiend enthousiast over de manier waarop de muziek werd gedraaid en gemixt. Als dj had je een enorme meerwaarde in de sfeer op zo’n avond.

 

Inmiddels zijn er velen die dat kunnen beamen. DJ Tommy V draaide later bij “de Tijd” en “Tiliander” in Oisterwijk, en hij heeft “Lavida Night Fever” opgezet in Tilburg ook onder de naam van DJ Tommy V. Buiten deze activiteiten wordt ik af en toe gevraagd door kroegbazen of mensen die gaan trouwen of zoveel jaar getrouwd zijn en een seventies-party willen vieren. Maar dat doe ik alleen bij mensen die de discotijd bewust hebben meegemaakt. Zij weten vaak precies wat ze willen. Ik vind het geweldig om die mensen dan te zien genieten. Ze kennen de nummers en vragen heel veel verzoekplaten aan. Ik bied een avond jeugdsentiment zou je kunnen zeggen. Al hebben velen de volgende dag wel spierpijn.

 

Kortom het lijkt mij gezellig om “And the beat goes on” nieuw leven in te blazen in Veldhoven waar ik nu woon. Ik heb een leuke locatie, Odeon, gevonden waar we 23 maart terecht kunnen. Ik hoop jullie op 23 maart 2013 te ontmoeten en beloof er een super avond van te maken waar je de hele avond kunt disco dansen.

 

Have questions about And the beat goes on? Contact Tovim BV

When & Where


Odeon
Burgemeester van Hooflaan 151
5503 BL Veldhoven
Netherlands

Saturday, March 23, 2013 at 9:00 PM - Sunday, March 24, 2013 at 2:00 AM


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.