€13.72

Amorphous Revolution in Amsterdam, "A young woman discovers her ancient pow...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stichting de Roos

P.C. Hooftstraat 183

Vondelzaal Begane Grond

Amsterdam

Netherlands

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

★ ZATERDAG 18 NOVEMBER ★:: prijs 10 euro excl.btw. (incl. koffee/ thee) + Gratis Boek

12.30 u. zaal open

13.00 u. lezing over het boek 'Amorphous Revolution in Amsterdam - a young woman discovers her ancient power' van Stephannie Smith

14.00 u. vragen en discussie

ARIA (Amorphous Revolution in Amsterdam - Vormeloze Revolutie in Amsterdam) is het alter ego van de Amerikaans-Nederlandse Stephannie Smith. De nu 53-jarige psychiatrisch verpleegkundige verliet Amerika 24 jaar geleden en het was in Amsterdam dat haar Ontwaken plaatsvond. Ze ervoer verlammende visioenen en het gevoel op te stijgen. In haar boek 'Amorphous Revolution in Amsterdam' beschrijft Stephannie Smith het proces waarbinnen Aria's transformatie plaatsvond en haar ontdekking van eeuwenoude krachten.

De definitie van vormeloos is dat iets of iemand geen duidelijke vorm heeft, maar deze wel kan aannemen. Het vormeloze neemt de vorm aan die de omgeving vraagt of voorschrijft - zoals nevel water kan worden onder invloed van de omstandigheden. Stephannie Smith doet verslag van haar persoonlijke reis en van haar eigen revolutie als Amerikaanse in Amsterdam. Ze ontwaakt, en ze verlicht niet alleen haar eigen maar ook onze vermogens om een vorm aan te nemen - maar welke vorm is dat?

Voertaal:Engels

Share with friends

Date and Time

Location

Stichting de Roos

P.C. Hooftstraat 183

Vondelzaal Begane Grond

Amsterdam

Netherlands

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved