Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

IDA, Ingeniørforeningen

31 Kalvebod Brygge

1560 København

Denmark

View Map

Event description
Omfanget af administrative byrder i forbindelse med bekæmpelse af hvidvask er stigende - dette ønsker AML 2019 at finde løsninger til!

About this Event

Kick-off: Anti Money Laundering Challenge 2019

Omfanget af byrder i forbindelse med bekæmpelse af hvidvask er stigende, så hvordan kan åbne offentlige data bruges til at lette disse byrder?

Dette er overskriften på den “Anti Money Laundering Challenge”, som Erhvervsstyrelsen og Partnerskabet for Åbne Offentlige Data lancerer d. 10. oktober. Det er en challenge, hvor både startups, professionals og studerende m.fl. har mulighed for at byde ind med løsninger.

Anti Money Laundering Challenge handler om at innovere til sektorer, som er pålagt at følge og overholde en række krav og procedurer i forbindelse med AML. Der er netop rum og potentiale for at skabe nye digitale løsninger, som kan være med til at lette de administrative byrder, der eksisterer i bl.a. finans-, revision- og advokatbranchen. Udover at møde potentielle aftagere og investorer bliver de to bedste løsninger honoreret med henholdsvis 40.000 kr. og 60.000 kr. til at tage idéen til det næste niveau.

I forbindelse med Anti Money Laundering Challenge afholder vi et kick-off event, hvor du har mulighed for at høre mere og sætte dit præg på fremtidens løsninger allerede fra starten.

Morgensession med oplægsholdere og annoncering af AML 2019

Vi byder derfor ind til en morgen-session, som omfatter morgenmad, 3 spændende oplægsholdere, annoncering af Anti Money Laundering Challenge samt afsluttende networking blandt deltagerne.

Program

8.15 - 8.30 - Ankomst, Kaffe & Croissant (Formandsstuen)

8.30 - 8.40 - Velkommen v. Linda Mostrup Pedersen, Happy42

8.40 - 9.10 - Jakob Bech Benediktson, CEO & Partner, LassoX - Et oplæg om at bygge markedsdataprodukter baseret på offentlig data

9.10 - 9.20 - Christoffer Giwercman, Chef for Dataservice og Offentlige Data hos Erhvervsstyrelsen

9.20 - 9.35 - Tony Johansen, Head of Regulatory Risk, Deloitte - Et oplæg om byrder og trends indenfor AML

9.35 - 9.50 - Annoncering af AML Challenge 2019 og dets videre forløb

09.50 - 10.05 - Dialogøvelse mellem interessenter og de som vil byde ind med løsningsforeslag

10.05 - 10.30 - Afrunding & netværk

Sted: IDA, Kalvebod Brygge 31, København - Formandsstuen

Hvem kan deltage?

Vi byder velkommen til jer, der har interesse i at byde ind med en løsning til Anti Money Laundering Challenge, og derudover jer, der er etablerede aktører i markedet, der har en interesse i at være tæt på Anti Money Laundering Challenge og de potentielle løsninger derfra.

Ønsker du at tilmelde dig kick-off, beder vi dig registrere dig, men vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser.

*Det er gratis at deltage*

Læs mere på challenge.dk: https://challenges.dk/da/challenge/anti-money-laundering-aml-challenge-2019

Date and Time

Location

IDA, Ingeniørforeningen

31 Kalvebod Brygge

1560 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved