Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Aksion Vullnetar: “Kalatë e Bregut Tim!“

Albanian Institute of Science - AIS

Friday, October 18, 2013 at 3:00 PM - Sunday, October 20, 2013 at 6:00 PM (CEST)

Ticket Information

No tickets available.

Share Aksion Vullnetar: “Kalatë e Bregut Tim!“

Event Details

Të dashur miq,
Veç bukurisë së dhuruar nga natyra e Zoti, bregu ynë ka edhe vlera e monumente të ndërtuara nga të parët tanë në shekuj. Në një segment të shkurtër të Brigjeve Shqiptare nga Qeparo i Vjetër gjer në Borsh shtrihen tre kala – fortifikime me vlera të veçanta monumentale, kulturore, historike pjesë e identitetit tonë kombëtar. Kalaja e Qeparoit, Kalaja e Porto Palermos e ndryshe njohur si Kalaja e Ali Pashës e në fund e bukura e pamposhtur Kala e Borshit. Këto kala kanë një potencial të veçantë turistik. Më e spikatur mes tyre është Kalaja e Borshit, Njohur si Kalaja e Sopotit e më tej si Portat e Labërisë. Shumë nga ne kanë kaluar pushime e fundjava vere në Jug por disa kanë neglizhuar të vizitojnë këtë mrekulli.

Ejani me ne fundjavën 18 – 20 tetor, të pastrojmë dhe promovojmë Portat e Labërisë!!

Have questions about Aksion Vullnetar: “Kalatë e Bregut Tim!“? Contact Albanian Institute of Science - AIS

When & Where


Kalaja e Qeparoit, Kalaja e Porto Palermos dhe Kala e BorshitFriday, October 18, 2013 at 3:00 PM - Sunday, October 20, 2013 at 6:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.