Free

Aika tyylikäs Tampere 2020

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Isku Koti Oy

Kauppakeskus Veska

Saapastie 2

33950 Pirkkala

Finland

View Map

Event description

Description

Aika tyylikäs yhdistää laadukkaan pukeutumisen, rannekellojen, sekä tyylikkään elämän ystävät saman katon alle, huonekaluliike Iskun tiloihin. Tapahtuman luonne on kodinomainen, ja näytteilleasettajat asettautuvat "osastoineen" Isku Kodin inspiroiviin tiloihin.

Mistä on oikein kyse?

Suomalaisten kiinnostus kelloja ja pukeutumista kohtaan on viimeisten vuosien aikana lisääntynyt voimakkaasti, joka on näkynyt mm. eri puolilla Suomea harrastajien ja paikallisten liikkeiden toimesta järjestettyinä tapahtumina, sekä uutena liiketoimintana. Koska tyylikkääseen elämään liittyvät myös korut ja asuminen, on luonnollista yhdistää nämä asiat yhden illan ajaksi saman katon alle.

Aika tyylikäs on tapahtuma, jossa ihmiset kohtaavat.

Kaksi kertaa vuodessa Iskun myymälöissä järjestettävä Aika tyylikäs on matalan kynnyksen pop-up -tapahtuma, joka on ilmainen niin näytteilleasettajille kuin vieraille. Tapahtuman isäntänä toimiva Isku tarjoaa paitsi tilat, myös pientä tarjoilua sekä merkillepantavia etuja illan aikana.

Järjestyksessään kahdeksas Aika tyylikäs järjestetään tapahtuman ja sen järjestäjä Stylefellow'n kotikonnuilla Pirkanmaalla, Tampereen naapurikunta Pirkkalassa, jonne on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla.

Share with friends

Date and Time

Location

Isku Koti Oy

Kauppakeskus Veska

Saapastie 2

33950 Pirkkala

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved