Agile Vietnam Conference 2019 - Saigon

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Eastin Grand Hotel Saigon

253 Nguyễn Văn Trỗi

Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh

Viet Nam

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
A Regional Conference On Agile Mindset, Practices And Continuous Improvements

About this Event

NOTE: We prefer you register directly at website http://agilevietnam.org/avc2019/ for better ticket price and support!

Ticket price is not including VAT, if you wish to have financial invoice (red invoice), please add 10%.

Please contact Ms. Tâm, tampt@qtsc.com.vn (+84) 8888 77584 if you cannot purchase ticket from here. Thank you.

---

Agile Vietnam is the first non-profit Agile organization in Vietnam dedicated to promote Agile development principles and practices. From the beginning, Agile Vietnam has been a reliable organization to spread the Agile to thousand people in different industries in Vietnam.

For the last 9 years, Agile Vietnam has had a great deal of success in the positive impacts on the community. With that spirit, Agile Vietnam is very proud to announce Agile Vietnam Conference 2019.

Venue: EASTIN GRAND HOTEL SAIGON, 253 Nguyen Van Troi, Phu Nhuan District, Ho Chi Minh City, Vietnam

Time: Saturday, December 07, 2019

Agile Vietnam Conference 2019 aims to continue the tradition of being the best and biggest world-class conference held by Agile Vietnam Community with focus on Digital Transformation and Agile Transformation.

This International Conference will bring together over 400 participants in IT Communities and Agile Speakers around the world, sharing experiences and best practices about Agile, Lean Practices and relevant software topics.

The conference truly proves itself as a right place for people who love agility, desire learning new things, and want to get inspiration for generating innovation.

For more information of the event, please visit http://agilevietnam.org/avc2019/ or contact Ms. Tam Pham, mobile 08888 77 584, email tampt@qtsc.com.vn

Recap video: https://www.youtube.com/watch?v=l0iQxfQsBv0

--

Agile Việt Nam là một tổ chức phi lợi nhuận đầu tiên tại Việt Nam về các nguyên tắc và thực tiễn phát triển phần mềm linh hoạt (Agile). Ngay từ những bước đi đầu tiên, Agile Việt Nam đã chứng minh được mình là một tổ chức đáng tin cậy, truyền cảm hứng và chia sẻ các phương pháp Agile tới hàng nghìn người trong các ngành công nghiệp khác nhau ở Việt Nam.

Trong 9 năm qua, Agile Việt Nam đã tổ chức thành công rất nhiều sự kiện lớn, tạo ảnh hưởng tích cực tới cộng đồng những người làm công nghệ. Cụ thể, sự kiện Hội nghị Agile Việt Nam 2018 tổ chức tại TP.HCM và Hà Nội đã nhận được sự quan tâm, tham gia của hơn 400 khách bao gồm cả Việt Nam và quốc tế, với các bài chia sẻ đến từ 22 diễn giả nổi tiếng có chuyên môn cao trong ngành công nghệ thông tin và phát triển phầm mềm về Agile đến từ khắp nơi trên thế giới.

Trên tinh thần đó, Agile Việt Nam phối hợp cùng Công viên phần mềm Quang Trung (QTSC) tiếp tục tổ chức Hội nghị Agile Việt Nam 2019 vào ngày 07 tháng 12 năm 2019 tại Eastin Grand Hotel Saigon (253 Nguyễn Văn Trỗi, P10, Q. Phú Nhuận, TP.HCM) với chủ đề “Digital Transformation and Agile Transformation”. Hội nghị dự kiến có sự góp mặt của 30 diễn giả từ các cộng đồng Agile trên toàn thế giới và thu hút hơn 400 người tham gia để cùng giao lưu học hỏi, trao đổi những kinh nghiệm thực tế về các chủ đề như:

• Digital Transformation

• Agile Transformation

• Software Craftsmanship

• Agile Product Development

Với mong muốn tạo không gian giao lưu mở, kết nối những người lập trình với các chuyên gia về phương pháp Agile, đồng thời chia sẻ phương pháp lập trình mới, Hội nghị Agile thực sự là một nơi lý tưởng dành cho những người đam mê công nghệ, yêu thích học hỏi những điều mới và muốn được truyền cảm hứng cho những phát triển vượt bậc trong ngành công nghệ phần mềm.

Ban tổ chức Hội nghị Agile 2019 trân trọng kính mời Quý vị tham gia và kết nối tại sự kiện. Để biết thêm thông tin về Hội nghị Agile 2019, vui lòng xem thêm tại website http://agilevietnam.org/avc2019/ hoặc liên hệ Ms. Tâm Phạm qua số di động 08888 77 584 hoặc email tampt@qtsc.com.vn để được hỗ trợ.

Share with friends

Date and Time

Location

Eastin Grand Hotel Saigon

253 Nguyễn Văn Trỗi

Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh

Viet Nam

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved