Free

Agile Games Night, Aarhus - LIBERATING STRUCTURES

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

SEGES

Agro Food Park 15

8200 Aarhus N

Denmark

View Map

Event description

Description


Forestil dig at du hele livet igennem har haft adgang til et alfabet bestående af blot fem bogstaver. Hvor mange forskellige ord eller ideer ville du kunne udtrykke? Hvor begrænset ville du ikke være, når det gjaldt om at kommunikere? Hvor kedeligt, repetitivt og frustrerende ville det ikke være at interagere med andre mennesker?

Et overraskende faktum er, at mange mennesker faktisk blot besidder fem grundlæggende strukturer, når de organiserer, hvordan grupper samarbejder og kommunikerer. Disse konventionelle strukturer er “Præsentation”, “Den styrede samtale”, “Statusrapportering”, “Den åbne Diskussion” og “Brainstorming”.

Jeg vil invitere dig til at udvide dit alfabet fra fem bogstaver til hele 33 bogstaver og derigennem åbne en ny verden af muligheder for dig, hvad angår måder at interagere og samarbejde på. Disse 33 bogstaver kaldes LIBERATING STRUCTURES.

Liberating structures er teknikker, der er designet til at inkludere og engagere mennesker. Teknikkerne kan kombineres på utallige måder og er derved anvendelig i mange situationer i livet. Vi kan bruge teknikkerne på tværs af udfordringer eller muligheder - store som små, simple eller komplekse.

Hvis du er optaget af, hvordan vi kan forbedre vores formåen i livet - hvadenten det er i privat eller professionelt regi, så vil liberating structures være en brugbar værktøjskasse for dig.

Liberating structures er anvendlige for CEOs, senior executives, mellemledere, undervisere, konsulenter, facilitatorer, studerende, sundhedsfaglige, militærfolk, offentligt ansatte, politikere - og mange mange flere… Vi kan alle få glæde af liberating structures.

Jeg har inviteret Jakob Schmidt Sørensen til at lede os igennem denne Agile Games Night. Jakob har i sit virke som agile coach udforsket mulighederne i flere af strukturerne.

Efter denne Agile Games Night vil du være i stand til selv at kunne prøve kræfter med at tilrettelægge møder, samtaler, events, evalueringer osv. I din egen organisation benyttende liberating structures.

Jeg glæder mig til at se dig til endnu en super spændende eftermiddag/aften. Man behøver intet at vide om systemudvikling, “agile”, “scrum”, SAFe” eller lignende for at få udbytte af sessionen.

Vel mødt !

Søren Weiss

Praktiske oplysninger

 • Arrangementet er gratis
 • Det er et eksklusivt arrangement med begrænsede pladser.
 • Billetter distribueres efter “først til mølle” princippet.
 • Der etableres en venteliste, såfremt arrangementet overbookes.
 • Forplejning: sandwiches, vand, kaffe og te.
 • Arrangementet starter præcis på starttidspunktet, så kom gerne 5 minutter før start.
 • Der opkræves et gebyr på 400 kr. ved aflysning (UAGTET ÅRSAG) mindre end 72 timer før arrangementet eller ved manglende fremmøde.


Dette siger tidligere deltagere om Agile Games Night

 • Agile lege, som kan anvendes af alle uanset forudsætninger, til at opleve og forstå innovation/lærende principper via praksis. Kan varmt anbefales. /Mark Chaudhry, Damco
 • Sjov og legesyg stemning - rum til at grine. /Nino Stokbro, BestBrains,
 • En sjov, engagerende, lærerig og tankevækkende oplevelse. Det var en af de bedste og sjoveste oplevelser ud fra blot 2,5 times investering en onsdag aften. Det var en stor fornøjelse! /Mai Madelung, NNIT
 • Virkelig god inspiration til spil, der kan bruges i det daglige projektarbejde - også udenfor de agile udviklingsprojekter. Jeg vil bruge det til projektkick-off og til at skabe energi i møder og projektteams. /Katharina Duarte
 • Super input og inspiration. Jeg kan bruge, at eksemplerne bliver tænkt ind i deltagernes hverdags-scenarier, som kravmøder, projektmøder mm. En skam vi ikke havde mere tid. /Carsten Nielsen Permin, Danica
 • Dejlig sjov og inspirativt, samt lærerigt med gode øvelser der let kan tages i anvendelse i dagligdagen. Uformelle øvelser uden for meget teori. /Tom Hansen
 • En yderst spændende spille-aften! Det var meget inspirerende og udviklende for mig. /Mads Søndergaard
 • Jeg glæder mig helt vildt til at afprøve det her i mit projekt. Det er jo en helt ny verden af muligheder, som har åbnet sig for mig her. /Kristian Mogensen.


Share with friends

Date and Time

Location

SEGES

Agro Food Park 15

8200 Aarhus N

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved