€1,452

Agile Awareness Training (Scrum, LeSS, SAFe en KanBan)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Exacte locatie volgt

Prinsenbeek

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Agile, Scrum, LeSS, SAFe en KanBan zijn vrijwel niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Niet alleen binnen de ICT maar ook daarbuiten maakt men gebruik van nieuwe vormen van samenwerken. Maar wat is het precies? Wat kun je er mee en hoe werken ze? Tijdens deze twee daagse training vertel ik alles wat je moet weten over het Agile denken en het werken met frameworks en systemen als Scrum, LeSS, SAFe en KanBan.

Het is een awareness training maar de kennis die ik deel geeft voldoende basis om er zelf mee aan de slag te kunnen en biedt zelfs de mogelijkheid om jezelf eventueel te certificeren.

Onderwerpen van de training:

Introductie Agile & Lean

Scrum Framework
- rollen
- events
- artifact
Hoe scrum te implementeren binnen een organisatie
First steps en valkuilen
Scaling
- LeSS
- SAFe
KanBan

De training is interactief en afgewisseld met theorie en praktijkvoorbeelden.

Voor wie is deze training:

Eigenlijk iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met het zogenaamde Agile werken en denken. Als je te maken hebt met afdelingen die scrummen of agile werken. Je hoeft geen developer te zijn. Maar het kan zijn dat je met mensen te maken hebt die dat zijn. Ook kan het zijn dat je nu manager bent en je rol ziet veranderen binnen je organisatie door de opkomst van het zelfmanagement. Het kan ook zijn dat je werkt vanuit een HR rol en je ziet deze nieuwe manieren van werken vaak voorbij komen en je wil er meer over weten.

Over de trainer:

Erwin Verweij is een Gecertificeerd Agile Coach met ruime ervaring in het coachen en trainen in Agile Frameworks als Scrum en opschalen ervan bij grote en kleine organisaties. Erwin behoord bij een van de eerste Certified Scrum Masters in Nederland vanuit de Scrum Alliance is hij slechts een van de twee Certified Enterprise Coaches in Nederland. Erwin is pragmatisch, staat open voor verschillende manieren van veranderen en weet met humor en duidelijke taal zijn kennis over te brengen.

Details

  • Lunch inbegrepen

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Iets lastigere te bereiken met OV

  • Training is in het Nederlands


Share with friends

Date and Time

Location

Exacte locatie volgt

Prinsenbeek

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved