Sales Ended

Agil systemudvikling: baggrund, erfaringer og perspektiver

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

DR Koncerthuset, Studie 2

Ørestads Boulevard 13

2300

Denmark

View Map

Event description

Description

Flere offentlige organisationer er langt med anvendelsen af agile metoder i forbindelse med it-projekter, mens andre overvejer, hvordan fordelene ved agil udvikling kan udnyttes bedst muligt.

Men hvad var de oprindelige tanker bag den agile bevægelse? Hvilke problemer skulle de nye metoder adressere? Hvad har erfaringerne været? Og hvad er fremtiden for de agile metoder?

Forskningscenter for Offentlig IT har inviteret en af ophavsmændene bag agil softwareudvikling til København for at give en førstehåndsberetning om baggrunden for den agile tilgang til systemudvikling, om erfaringerne – gode og dårlige - med metoderne og om fremtidige perspektiver for agil softwareudvikling.

Alistair Cockburn
Alistair Cockburn er medforfatter til det indflydelsesrige ”Manifesto for Agile Software Development” fra 2001, og han er forfatter til en lang række lærebøger om agile metoder, om kravspecifikation og om softwareudvikling. Alistair Cockburn har desuden være involveret i en lang række konkrete offentlige og private it-projekter i USA og Europa. Alistair Cockburn er datalog fra Case Western Reserve University og ph.d. fra Universitetet i Oslo.

Oplægget er bredt tilgængeligt og af interesse for både generalister og projektledere, projektejere, softwareudviklere, konsulenter, studerende samt forskere.

Arrangementet afholdes tirsdag den 23. oktober kl. 13:45-16:15 i DR Koncerthuset, Studie 2. Læs om parkering ved og transport til DR Koncerthuset. Der er også mulighed for betalingsparkering på parkeringspladsen ved IT-Universitet.

Alistair Cockburns indlæg foregår på engelsk.

Program

13:45 Ankomst

14:00 Velkomst
Jens Schmidt, leder af Forskningscenter for Offentlig IT

14:10 Mads Tofte, rektor, IT-Universitetet

14.20 Agil udvikling i staten
Kristoffer Lange, kontorchef, Ministeriernes projektkontor, Digitaliseringsstyrelsen

14:30 Agile software development: Background, experiences and perspectives (foregår på engelsk)
Dr. Alistair Cockburn

15:30 Spørgsmål og diskussion

16:15 Forfriskninger og networking i atrium

Ordstyrer: Nynne Bjerre Christensen

Share with friends

Date and Time

Location

DR Koncerthuset, Studie 2

Ørestads Boulevard 13

2300

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved