Sold Out

AFRO FUSION- MADE IN NIGERIA EDITION

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Promontory

5311 South Lake Park Avenue West

Chicago, IL 60615

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

THE BIGGEST INTERNATIONAL PARTY IN CHICAGO -

AFROFUSION IS BACK FOR A SPECIAL EDITION

EVERYONE FREE TILL 10:30PM WITH RSVP.

Date:FRIDAY, SEPTEMBER 29TH, 2017

Door Open: 9pm – 2am

EARLY ARRIVAL IS HIGHLY SUGGESTED!!!

EARLY ARRIVAL IS HIGHLY SUGGESTED!!!

Venue: The Promontory Chicago | 5311 S. Lake Park Avenue Chicago IL

Music by: DJ Dee Money + DJ Three K + DJ BONSU

Playing the best of Afro Beats, Afro House, Afro Pop, Soca, Dancehall, Top 40 Hits, Old School, Hip Hop, RnB and More

21+ (I.D. Required)

Pictures by Dare to Dream Photography

Dress Code: Classy and Sexy (Dress Code Strictly Enforced)

Dress Code: Classy and Sexy (Dress Code Strictly Enforced)

PLEASE ADHERE TO THE DRESS CODE!!!!!!!!!!!!!


MATURE FRIENDS ONLY!!

MATURE FRIENDS ONLY!!

MATURE FRIENDS ONLY!!


Bottle service - Contact Christina Mighty @ Vip@promontorychicago.com

Dinner reservations can be secured at http://promontorychicago.com/restaurant/reservations/

*************************************************************************************************************************************************************************************

QUESTIONS AND ANSWER SESSION

PLEASE READ INFORMATION BELOW!!!

1. When is the party?

Answer: FRIDAY, SEPTEMBER 29TH, 2019

2. What time is the party?

Answer: Doors open 9pm - 2am (Last call 1:40am) Early arrival is highly suggested

3. How much are tickets?

Answer: FREE TILL 10:30pm with RSVP

Without RSVP - $20

After 10:30pm - Starts at $20

4. What is the info for bottle service?

Answer: To reserve table, email: VIP@Promontorychicago.com

Dinner reservations can be secured at http://promontorychicago.com/restaurant/reservations/

5. Is it a 21 and over event?

Answer: Yes, matured guests only!

6. Is there parking at the venue?

Answer: Yes, there is street and paid parking.

7. Who are the hosts of this event?

Answer: D.I.S Entertainment. (@deejay3k & @djdeemoney) cc: @dis_ent.

8. Where is the event taking place?

Answer: The Promontory

5311 S. Lake Park Avenue, Chicago, IL.

9. Do you suggest car ride share service like uber or LYFT?

Answer: Yes, if you don’t feel like looking for parking

10. Who are the DJs for this event?

Answer: DJ Dee Money * DJ 3K * DJ Bonsu

11. Why does the party end at 2am on a Friday?

Answer: City of Chicago's rule!! Everyone has to be out of the venue by 2am!!

12. What is Afrofusion?

Answer: Afrofusion is one of the biggest international partying experiences in Chicago. The DJs fuses music from different parts of the world to deliver a unique experience. We play all the hits!!

13. Is there a dress code?

Answer: Dress to impress!!

14. I'm I allowed to invite as many friends?

Answer: Yes, share information and let us have a great time.

15. Which is the hashtag for this event?

Answer: #afrofusionchicago

Follow us on social media - @afrofusionchicago - @Dis_ent - @DJDeemoney - @Deejay3k

COME ONE, COME ALL WITH GREAT POSITIVE VIBES!!!

COME ONE, COME ALL WITH GREAT POSITIVE VIBES!!!

COME ONE, COME ALL WITH GREAT POSITIVE VIBES!!!

ONE LOVE, PEACE AND UNITY!!!!

NOTE:

DRESS CODE IS STRICT!! PLEASE RESPECT THE OUR DRESS CODE & DRESS TO IMPRESS!!

- NO GYM SHOES, BASEBALL CAPS

- HEELS PREFERRED

IF YOU PLAN TO RSVP FOR FREE ENTRY TILL 10:30PM, PLEASE GIVE YOURSELF ENOUGH TIME TO MAKE IT TO THE POINT OF ENTRY BEFORE 10:30PM

AFROFUSION IS A FUN SOCIAL GATHERING THAT REQUIRES HUMAN INTERACTION, PLEASE LIMIT CELL PHONE USAGE AND INTERACT WITH A FRIEND OR MEET A NEW FRIEND!!!

POSTIVE VIBES IS NEEDED TO CREATE THE MAXIMUM ENJOYMENT AT AFROFUSION

THANK YOU!!!

Share with friends

Date and Time

Location

The Promontory

5311 South Lake Park Avenue West

Chicago, IL 60615

View Map

Save This Event

Event Saved