Advanced Android Mobile App Development Workshop
RM307.50
Advanced Android Mobile App Development Workshop

Advanced Android Mobile App Development Workshop

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tracdisk Technogreen Sdn Bhd

49-3 Jalan Tasik Selatan 8

Bandar Tasik Selatan

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 57000

Malaysia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Ingin belajar cara membuat aplikasi mobile Android sendiri dan jual online di Google Play Store?

Setiap bulan, kos sara hidup naik melambung2. Tapi gaji kita fixed banyak tu je. Di opis pulak, keje berlambak2 tak sempat nak buat sebarang part time. Waktu malam sibuk uruskan anak2. Tetap takde peluang utk buat extra income. Abeh camno?

Jangan risau. Dengan yuran serendah RM250, anda mampu mengikuti bengkel kami yang bakal membantu anda membina mobile apps Android menggunakan perisian Android Studio, kemudian muat naik dan jual secara online dengan pantas dan mudah:

1.Short & simple programming

2.Tiada asas komputer pun boleh join

3.Terbuka kepada semua peringkat umur


Dengan ilmu baru ini, anda mampu:

1.Jana pendapatan pasif secara online

2.Harungi ketidaktentuan ekonomi

3.Cari kerja baru dengan mudah


Butiran mengenai Android Weekend Workshop (WoW@Droid) adalah seperti berikut :

Tarikh : 18 Disember 2016 (Ahad)

Masa : 9.00 pagi - 3.00 petang

Tempat : Tracdisk Training Centre, Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur

Yuran : Beginner RM250, Intermediate RM250, Advanced RM300

Buku : RM100 (boleh digunakan dalam mana2 kelas Android kami)


Sebarang pertanyaan, sila hubungi/Whatsapp kami di talian 016-265 1614 (Nora) atau 017-3679213 (Faizul). Bagi yang berminat, sila confimkan pada kami sebelum 16 Disember 2016. Sekian terima kasih.

MOHON SHARE!!!

Tolong sebarkan berita baik. Kalau bukan anak kita, mungkin pada rakan-rakan anak kita. Satu pintu kita buka utk org lain, 7 pintu Allah buka utk kita. Aamiiin.

#android #google #farizgaskin #tracdisk

Share with friends

Date and Time

Location

Tracdisk Technogreen Sdn Bhd

49-3 Jalan Tasik Selatan 8

Bandar Tasik Selatan

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 57000

Malaysia

View Map

Save This Event

Event Saved