Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Adobe WebUp #3

Adobe Systems

Thursday, March 29, 2012 from 5:30 PM to 9:00 PM (EEST)

Adobe WebUp #3

Registration Information

Type End Quantity
Vin si eu! Ended Free  

Share Adobe WebUp #3

Event Details

A venit timpul si pentru cel de al treilea eveniment din seria de conferinte Adobe dedicate tehnologiilor web. De aceasta data vom avea patru sesiuni care vor acoperi subiecte diverse: de la GWT si CoffeeScript la Backbone si debugging de siteuri pe telefoane/tablete.

Si de aceasta data vom avea partea de socializare/networking. Pentru ca din feedbackul primit a rezultat ca nu toata lumea intelege care este rostul acestei pauze m-am gandit sa va dau cateva motive pentru care ar fi interesanta: discutii mai detaliate cu prezentatorii sau ceilalti participanti despre subiectele serii, discutii intre voi despre orice este cool in web azi, prezentarea de oportunitati/joburi pentru web developeri/designeri. Nu in ultimul rand, pauza de cafea si tigara pentru amatori.

 

Programul conferintei #3 este:

17:30 – 17:55 Registration   
17:55 – 18:00 Introduction   
18:00 – 18:30

Introduction to GWT


Catalin are o mare experienta in construirea de software enterprise. Ca un veteran in enterprise Java, Google Web Toolkit este un pas obligatoriu in explorarea modalitatilor de a crea aplicatii web in secolul 21.

Catalin Sanda / Adobe
18:30 – 19:00

Introduction to CoffeeScript


Orice web developer stie sa scrie JavaScript. Dar oare acesta este singurul mod de a scrie JavaScript? Dragos va arata cum CoffeeScript te poate face mai productiv. Vei vedea cod si exemple, meniu complet ca sa zic asa.

 Dragos Dascalita / Adobe
19:00 – 19:15

Debugging Mobile WebSites & Apps


Ca web developer sau designer unelte ca Firebug sau Web Inspector sunt cele mai bune ajutoare cand vine vorba de a repara sau gasi probleme in JavaScript/DOM/CSS. Care sunt solutiile pentru browserele care ruleaza pe telefoane sau tablete? Ei bine nu vreau sa va stric surpriza :)

Mihai Corlan / Adobe
19:15 – 19:45 Break / Networking Session  
19:45 – 20:30

Next-Generation Architectures based on web stack


Colegii de la echipa Business Catalyst vor impartasi "secrete din spatele cortinei", despre unele din tehnologiile folosite in Business Catalyst. I aceasta sesiune vei vedea cum folosesc Backbone, Liquid si LESS. 

Fiti pregatiti pentru un demo "uber cool"!

 Business Catalyst Team / Adobe

 

Ne vedem pe 29 Martie incepand cu ora 17:30 la etajul 6 al cladiri Anchor Plaza de langa Plaza Romania Mall.

Have questions about Adobe WebUp #3? Contact Adobe Systems

When & Where


Adobe Systems Romania
BD Timisoara, 26Z, Anchor Plaza, 6th floor
061331 Bucharest
Romania

Thursday, March 29, 2012 from 5:30 PM to 9:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Adobe Systems

Adobe revolutionizes how the world engages with ideas and information. Our award-winning software and technologies have set the standard for communication and collaboration for more than 25 years, bringing vital and engaging experiences to people across media and to every screen in their lives, at work and at play.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.