Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Adobe WebUp #2

Adobe Systems

Thursday, February 23, 2012 from 6:00 PM to 8:00 PM (EET)

Adobe WebUp #2

Registration Information

Type End Quantity
Vin si eu! Ended Free  

Share Adobe WebUp #2

Event Details

Aceasta este a doua conferinta din seria de conferinte Adobe dedicate tehnologiilor web. Tema acestei conferinte este foarte concentrata: HTML5 forms and styling. Vei vedea ce este nou si cum poti stiliza formele HTML5. Vei vedea cod si exemple practice si vei afla care este suportul browserelor pentru aceste noi capabilitati.

Razvan Caliman, cel care va prezenta aceste sesiuni, este pasionat de programare clientside dintotdeauna. Sunt zvonuri ca la gradinita era singurul copil care colora doar patratele si dreptunghiurile cu "rounded corners".

Si de aceasta data vom avea partea de socializare/networking. O prima sesiune va fi intre cele doua sesiuni si ultima la sfarsitul evenimentului.

 

Programul conferintei #2 este:

18:00 – 18:10 Introduction   
18:10 – 18:50

HTML5 Forms


In această sesiune vei învăța despre noile mijloace de a colecta informații de la utilizatori pe website-urile și în aplicațiile tale. Vei afla cum te poate ajuta tehnologia HTML5 din browserele moderne pentru a îmbunătăți experiența oamenilor care iți completează formularele.  

Pe baza exemplelor de cod vei afla avantajele validării datelor în browser, evenimentele pe care le aruncă formularele și cum te poți folosi de ele.

Razvan Caliman
18:50 – 19:20

Break / Open Discussions


O oportunitate de a face networking.

 
19:20 – 20:10

Styling HTML5 Forms


In această sesiune vei afla cum te poți folosi de selectori CSS3 pentru a identifica elementele unui formular și diferitele stări prin care trece acesta. Vei vedea trucuri pentru a îmbunătăți grafica formularelor și câteva exemple de bune practici pentru a colecta date. 

Vom aborda subiecte tehnice adresate unor categorii de web designeri și web developeri începători spre medii. Vei avea o experiență mai plăcută dacă vii pregătit cu niște cunoștințe cel puțin sumare despre HTML, CSS și JavaScript.

Razvan Caliman

 

Ne vedem pe 23 Februarie incepand cu ora 17:50 la etajul 6 al cladiri Anchor Plaza.

Have questions about Adobe WebUp #2? Contact Adobe Systems

When & Where


Adobe Systems Romania
BD Timisoara, 26Z, Anchor Plaza, 6th floor
061331 Bucharest
Romania

Thursday, February 23, 2012 from 6:00 PM to 8:00 PM (EET)


  Add to my calendar

Organizer

Adobe Systems

Adobe revolutionizes how the world engages with ideas and information. Our award-winning software and technologies have set the standard for communication and collaboration for more than 25 years, bringing vital and engaging experiences to people across media and to every screen in their lives, at work and at play.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.