Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Adobe Meetup u Pivnici, 12.12.2012.

FlasHR - Adobe korisnička grupa

Wednesday, December 12, 2012 at 6:30 PM (CET)

Adobe Meetup u Pivnici, 12.12.2012.

Ticket Information

Type End Quantity
Adobe UG Meetup u Pivnici Ended Free  

Share Adobe Meetup u Pivnici, 12.12.2012.

Event Details

Ekipa, došao nam je kraj godine. Nema boljeg načina nego da ga obilježimo druženjem u opuštenoj atmosferi, kako već priliči meetinzima hrvatske Adobe grupe. Stoga vas pozivamo da 12.12.2012. u 18:30 navratite do Pivnice Medvedgrad, Božidara Adžije 16, Zagreb. Rezervirali smo dobar dio prostora pivnice, a osim redovitih posjetitelja naših meetupa, priključit će nam se pozitivna ekipa frontend developera s domaće Facebook grupe “Web Designers Hrvatska” te neki od posjetitelja nedavno održanog WebCampa Zagreb. Teme će biti opuštene – razmjena iskustava, novosti i promjene u smjeru djelovanja Adobe grupe, a jedan od posjetitelja će dobiti poklon – Adobe Creative Suite 6 licencu.

Prošli mjesec sve domaće korisničke grupe bile su usredotočene na WebCampZg za koji s ponosom možemo reći da je ispao puni pogodak, a jedna od najboljih stvari u cijeloj priči je što smo njime povezali domaću user group scenu. Upravo ovim meetupom želimo nastaviti djelovati na domaćoj sceni u istom smjeru – nastaviti povezivati domaće developere, dizajnere, frontend stručnjake i razmjenjivati iskustva.

To će nam biti i agenda: druženje, razmjena iskustava, ideje oko imena buduće Adobe frontend grupe, kako vam je bilo na WebCampu, što mislite o planovima user grupe, što biste htjeli čuti na meetinzima grupe. 

Molimo vas da se prijavite i potvrdite svoj dolazak na flashr.eventbrite.com, kako bismo znali da li ćemo dio pivnice osloboditi za redovne goste :) 

Vidimo se!

Have questions about Adobe Meetup u Pivnici, 12.12.2012.? Contact FlasHR - Adobe korisnička grupa

When & Where


Pivnica Medvedgrad
Božidara Adžije 16
Zagreb
Croatia

Wednesday, December 12, 2012 at 6:30 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

FlasHR - Adobe korisnička grupa

FlasHR je hrvatska Adobe korisnička grupa osnovana 2008. pod imenom Zagreb Flex Usergroup.

Bavi se promoviranjem i okupljanjem programera, dizajnera i poduzetnika koji koriste Adobe Flash, Flex i AIR tehnologije za razvoj web i mobilnih aplikacija.

Više o grupi možete saznati na http://www.flashr.org

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.