ActiveSnowHike Ζηρεια: Λιμνη Δασιου

Actions Panel

ActiveSnowHike Ζηρεια: Λιμνη Δασιου

Φύγαμε για να πεζοπορήσουμε ανάμεσα σε θεόρατα έλατα για να δούμε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς: την παγωμένη εποχιακή αλπική Λίμνη Δασίου!

When and where

Date and time

Location

κοντά στο Σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος Ethnarchou Makariou 45 Peristeri Greece

Map and directions

How to get there

Refund Policy

No Refunds

About this event

  • 15 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Η μικρή, πανέμορφη σαν καρτ-ποστάλ από Ελβετικό τοπίο - εποχιακή αλπική Λίμνη Δασίου, δημιουργείται ανά εποχές στους βορειοδυτικούς πρόποδες του δεύτερου ψηλότερου βουνού της Πελοποννήσου, τη Ζήρεια, και είναι ο προορισμός της επόμενης περιπέτειας μας!

Σε 10 απολαυστικά χιλιόμετρα, τα περισσότερα ανάμεσα σε θεόρατα έλατα και επιβλητικά μαυρόπευκα, θα επισκεφθούμε τη λίμνη πεζοπορικά, για να θαυμάσουμε το θέαμα, αν είμαστε τυχεροί και με χιονάκι, πριν καταλήξουμε στα Τρίκαλα Κορινθίας για φαγητό!

Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδανική και για αρχάριους που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τουλάχιστον τον ελάχιστο απαραίτητο εξοπλισμό. Επίπεδο σε βουναλάκια = 3

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι συνθήκες χιονιού που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής χωρίς χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής σε φυσική κατάσταση, ελάχιστο βασικό εξοπλισμό, συμμετοχή αρχαρίων και όρους συμμετοχής κάνε κλικ ΕΔΩ.

Κάνε κλικ δεξιά στο πορτοκαλί κουμπί «Reserve A Spot» για να κάνεις άμεσα εγγραφή ηλεκτρονικά, να κατοχυρώσεις τη θέση σου και να λάβεις το εισιτήριο συμμετοχής στο email σου σε δευτερόλεπτα.

Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες Θέσεις, θα έχεις την ευχέρεια να αφήσεις τα στοιχεία σου σε λίστα αναμονής.

Αν δοκίμασες να κάνεις εγγραφή πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, κάνε κλικ ΕΔΩ για offline δήλωση συμμετοχής (το εισιτήριο θα σου αποσταλεί εντός 24-48 ωρών μετά την τακτοποίηση του κι όχι άμεσα).

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια για την εγγραφή σου ή έχεις κάποια απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 2111983117 (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-14:00) ή στο info@activesundays.org ή στη σελίδα των Active Sundays στο Facebook / Instagram .

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Οι συμμετέχοντες συστήνεται να φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο πούλμαν.

Σε περίπτωση επιβολής νέων/επιπρόσθετων μέτρων, οι παραπάνω όροι, θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που την ημέρα της περιπέτειας, τυχόν επικρατούν συνθήκες τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή.

Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε ψηλό υψόμετρο ή χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση, ο όγκος και η ποιότητα χιονιού/νερού ή άλλου παράγοντα, που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.

Οι συνθήκες χιονιού (ή όχι) που τυχόν περιγράφονται ή παρουσιάζονται είναι ενδεικτικές και βασίζονται πάνω σε προηγούμενες ανάλογες εμπειρίες, αλλά ενδέχεται να μην ισχύουν στη συγκεκριμένη περίπτωση, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά την ημέρα της περιπέτειας.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.

Event image

Κάθε εγγραφή = ένα Δέντρο 💚

Event image
Event image
Event image
Event image
Event image
Event image
Event image
Event image
Event image