ActiveHike&Raft Ζαγοροχωρια - Χαραδρα Βικου Spring Edition

Actions Panel

Ticket sales end soon

ActiveHike&Raft Ζαγοροχωρια - Χαραδρα Βικου Spring Edition

Έλα να ζήσεις την εμπειρία διάσχισης της Χαράδρας του Βίκου με την iconic πεζοπορία και τα μαγευτικά Ζαγοροχώρια στην καταλληλότερη εποχή!

By Active Sundays

When and where

Date and time

June 3 · 6:30am - June 5 · 11pm EEST

Location

κοντά στο Σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος Ethnarchou Makariou 45 Peristeri Greece

Refund Policy

No Refunds

About this event

  • 2 days 16 hours
  • Mobile eTicket

Η συγκλονιστική εμπειρία του να νιώθεις σαν αετός, ένα με τη φύση πάνω κι ανάμεσα σε τεράστιους βράχινους πύργους, στο πυκνό παραμυθένιο δάσος και με τρεχούμενα νερά παντού μας περιμένει αρχές Ιουνίου!

​Στο επιβλητικό τοπίο των Ζαγοροχωρίων, με φόντο το πιο έντονο πράσινο που έχεις δει ποτέ, μας περιμένει η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας: η επιβλητική Χαράδρα του Βίκου, η απίστευτη θέα από τη Μπελόη, η φιδωτή Σκάλα του Βραδέτου, τα μοναδικά Πέτρινα Ηπειρώτικα Γεφύρια - τοξωτά, τριπλά, πολλαπλά, όλα να κουβαλούν αιώνες ιστορίας και επίσης ιδιαίτερη μαστοριά, ο Βοϊδομάτης, το Μονοδένδρι, ο Βίκος, η Βίτσα, το Καπέσοβο, οι Κήποι... όλα, δεν είναι απλώς μέρη που πρέπει να επισκεφθεί κανείς, αλλά είναι από μόνα τους εμπειρίες ζωής που θα χαραχθούν για πάντα στην μνήμη σου!

Η μοναδική αυτή εμπειρία συμπληρώνεται με τα υπέροχα θαύματα της φύσης στην περιοχή όπως οι πέτρινοι πύργοι - δάσος στη Μπελόη και την Οξιά, η μοναδική μονή της Αγίας Παρασκευής που κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από το φαράγγι του Βίκου... και φυσικά με εντυπωσιακό rafting στο Βοϊδομάτη, διαμονή σε εξαιρετικό ξενοδοχείο στο γραφικό Μονοδένδρι, με τις διάσημες πίτες, υπέροχες τοπικές γεύσεις, τσιπουράκια και την καλύτερη και πιο κεφάτη παρέα!!...

Τα γραφικά Ζαγορίτικα χωριά, σκορπισμένα σαν πολύχρωμες πινελιές στο απέραντο πράσινο ανάμεσα στα όμορφα βουνά και φυσικά το μεγαλείο της πλούσια φύσης σε έξαρση την Άνοιξη, θα σε συνεπάρουν! 

Ετοιμάσου ν' απολαύσεις την μαγευτική πεζοπορία στη Χαράδρα του Βίκου, συναρπαστικό rafting στον Βοϊδομάτη, να πεζοπορήσεις σε υπέροχα παραδοσιακά μονοπάτια και μονοπάτια που οδηγούν σε απίστευτη θέα, να εντυπωσιαστείς από την ιδιαίτερη Μονή Αγίας Παρασκευής που κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από το Φαράγγι του Βίκου και άλλα, σε μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Highlights:

✅ μεταφορά από/προς Αθήνα και τοπικές μεταφορές με πολυτελές πούλμαν!

✅ διαμονή σε υπέροχο ξενοδοχείο 3* στο Μονοδένδρι για 2 βράδια με πρωινό σε δίκλινο/τρίκλινο!

✅ πεζοπορία στη Χαράδρα του Βίκου, τον βαθύτερο και μεγαλύτερο Φαράγγι της Ελλάδας!

✅ πεζοπορία στη Σκάλα του Βραδέτο και στη Μπελόη!

✅ πεζοπορία στα σημαντικότερα γεφύρια των Ζαγοροχωρίων!

✅ προαιρετική επίσκεψη στη μοναδική Μονή Αγίας Παρασκευής!

✅ θ' απολαύσουμε τους γραφικούς οικισμούς Μονοδένδρι - Βίτσα - Βίκο - Βραδέτο - Κήπους!

✅ προαιρετικά, συναρπαστικό rafting στο Βοϊδομάτη!

✅ επιλογή προκαταβολής!

✅ τα καλύτερα tips από έμπειρους γνώστες της περιοχής!

✅ την καλύτερη και πιο κεφάτη παρέα! 

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες προϋποθέτει ο συμμετέχοντας να διαθέτει καλή πνευματική, σωματική και φυσική κατάσταση καθώς και τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό που αναφέρεται λεπτομερώς στη σελιδα της περιπετειας.

Η πεζοπορία στο Φαράγγι του Βίκου είναι κατάλληλη για άτομα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση, ενώ οι δύο άλλες πεζοπορικές διαδρομές είναι κατάλληλες και για Αρχάριους που διαθέτουν βασική φυσική κατάσταση. Επίπεδο σε βουναλάκια = 4 για την πεζοπορια στη Χαραδρα του Βικου, 2 για τις υπολοιπες

Η διάσχιση της Χαράδρας του Βίκου είναι κατάλληλη για άτομα που διαθέτουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση και τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό. Επίπεδο σε βουναλάκια = 4 για την πεζοπορια στη Χαραδρα του Βικου

Οι δύο άλλες πεζοπορικές διαδρομές είναι κατάλληλες και για Αρχάριους που διαθέτουν βασική φυσική κατάσταση. Επίπεδο σε βουναλάκια = 2 Αν είσαι αρχάρι@ ή αν διαθέτεις βασική φυσική κατάσταση μπορείς να συμμετέχεις στην περιπέτεια χωρίς να κάνεις τη διάσχιση της Χαράδρας του Βίκου - θα κάνεις τις άλλες δύο πεζοπορίες και τη δεύτερη μέρα θα απολαύσεις το χωριό χαλαρά.

Αν επιθυμείς να συμμετέχεις στη διάσχιση της Χαράδρας του Βίκου και είσαι αρχάρι@, έχεις βασική φυσική κατάσταση ή διαθέτεις μικρή πεζοπορική εμπειρία, παρακαλούμε επικοινώνησε με τους Active Sundays για μια μίνι-συνέντευξη ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, είτε τηλεφωνικά στο 2111983117 (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-14:00) ή στο info@activesundays.org ή στη σελίδα των Active Sundays στο Facebook / Instagram. Για να ισχύει η συμμετοχή σου στη διάσχιση της Χαράδρας του Βίκου, πρέπει να λάβεις κωδικό επιβεβαίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής σε φυσική κατάσταση, ελάχιστο βασικό εξοπλισμό, συμμετοχή αρχαρίων και όρους συμμετοχής κάνε κλικ ΕΔΩ.

Κάνε κλικ δεξιά στο πορτοκαλί κουμπί «Reserve A Spot» για να κάνεις άμεσα εγγραφή ηλεκτρονικά, να κατοχυρώσεις τη θέση σου και να λάβεις το εισιτήριο συμμετοχής στο email σου σε δευτερόλεπτα.

Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες Θέσεις, θα έχεις την ευχέρεια να αφήσεις τα στοιχεία σου σε λίστα αναμονής.

Αν δοκίμασες να κάνεις εγγραφή πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, κάνε κλικ ΕΔΩ για offline δήλωση συμμετοχής (το εισιτήριο θα σου αποσταλεί εντός 24-48 ωρών μετά την τακτοποίηση του κι όχι άμεσα).

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια για την εγγραφή σου ή έχεις κάποια απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 2111983117 (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-14:00) ή στο info@activesundays.org ή στη σελίδα των Active Sundays στο Facebook / Instagram .

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Οι συμμετέχοντες συστήνεται να φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο πούλμαν.

Σε περίπτωση επιβολής νέων/επιπρόσθετων μέτρων, οι παραπάνω όροι, θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που την ημέρα της περιπέτειας, τυχόν επικρατούν συνθήκες τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.

Κάθε εγγραφή = ένα Δέντρο 💚

About the organizer

Organized by
Active Sundays

Έλα να το ζήσεις μαζί μας!

Γνώρισε την ελληνική φύση όπως δεν την έχεις δει ποτέ πριν, με τη μεγαλύτερη, πιο νεανική και πιο κεφάτη κοινότητα outdoor δραστηριοτήτων στην Ελλάδα με πεζοπορίες και άλλες δραστηριότητες περιπέτειας στη φύση. Πεζοπορικά μονοπάτια, φαράγγια, δάση, βουνοκορφές, καταράκτες, λίμνες, ποτάμια, συναρπαστικές παραλίες και πολλά άλλα μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε, κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας!

Οι Active Sundays τα τελευταία 15 χρόνια ξεσηκώνουν από καναπέδες και αδράνεια γενικότερα, ανθρώπους που είτε δεν είχαν ποτέ ή έχουν παραμελήσει την επαφή με τη φύση και να ακολουθήσουν άλλους, καθημερινούς ανθρώπους που είναι πεζοπόροι, φυσιολάτρες και γενικότερα έμπειροι ανθρώποι περιπέτειας, ώστε ν' αποκτήσουν εμπειρίες ζωής. N' ακούσεις, να μυρίσεις, να γευτείς, ν' αγγίξεις, να δεις και να νιώσεις το φυσικό περιβάλλον όσο περισσότερο γίνεται περιπλανόμενος/η μέσα σε αυτό, κι όχι περαστικός/ή από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου...

Όλες οι περιπέτειες διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους εκπαιδευτές, συνοδούς και ειδικούς ορεινής πεζοπορίας/ορειβασίας με διεθνή κατάρτιση και πολύχρονη πείρα καθώς και από εκπαιδευτές, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν διανυκτέρευση(εις).

#BeAdventurous. 

-----------------

Come experience great adventures with us!

Get to know the Greek nature like you’ve never seen it before, through hikes and other outdoor activities. Hiking trails, gorges, forests, mountaintops, waterfalls, rivers, enchanting beaches and much more are waiting for us to explore them, each time at a different part of Greece! 

Active Sundays is the catalyst for getting people who have never had or lost a connection with nature off their couches or their inactivity in general and help them join other, everyday people who hike, enjoy nature and are adventurous, experienced explorers so that they gain lifetime experiences.

All adventures are organized and led by experienced, internationally trained instructors, coordinators and specialists in hiking, trekking, mountaineering with 250 years combined experience, as well as by other outdoor activity instructors, coordinators and specialists around Greece. Adventures are organized almost every Sunday and in some cases include overnight stays.

#BeAdventurous.

Ticket sales end soon