ActiveHike & Beach Καταρρακτες Στενωσιας - Ορμος Ναυαρινου

ActiveHike & Beach Καταρρακτες Στενωσιας - Ορμος Ναυαρινου

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Date and time

Location

κοντά στο Σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45

Peristeri

Greece

View map

Refund policy

Sales Have Ended

Registrations are closed

Ευχαριστούμε για την προτίμηση! Οι θέσεις για τη συγκεκριμένη περιπέτεια έχουν συμπληρωθεί. Μπορείς να μπείς σε λίστα αναμονής κάνοντας κλικ τον σύνδεσμο "add to waitlist" όταν πατήσεις το πράσινο κουμπί 'REGISTER'. Αν επιθυμείς περισσότερες από μια θέσεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία για κάθε άτομο που θέλει θέση, μια και το σύστημα εγγραφών ελευθερώνει τις θέσεις μία-μία με σειρά προτεραιότητας. ---- Thank you for choosing Active Sundays for your adventures! The seats for the specific adventure are closed or full. You can request a seat by adding your details to the waiting list using the link "add to waitlist" after clicking on the green 'REGISTER' button. Please add the details of each person requesting a seat, as the registration system releases them one-by-one of a first-come-first-served basis.

Φύγαμε για εύκολη πεζοπορία σ' ένα νεαραϊδότοπο στη Μεσσηνία με καταρράκτες + λιμνούλες πριν καταλήξουμε σε παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά!

About this event

Ένας καταπράσινος νεραϊδότοπος είναι ο προορισμός της πρώτης περιπέτειας του Ιούλη!

Οι καταρράκτες της Στενωσιάς και ο Καταρράκτης Καλαμάρης, σε μια απολαυστική, χαλαρή πεζοπορία θα μας χαρίσουν τη δροσιά τους και εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς πριν καταλήξουμε με σύντομη μεταφορά στον όρμο του Ναυαρίνου σε κοντινή ονειρική παραλία για μπάνιο!

Πρόκειται για ένα φυσικό θησαυρό - μια μικρή ζούγκλα κρυμμένη στη Μεσσηνιακή γη σε ένα δύσβατο φαράγγι, που αναδείχθηκε σχετικά πρόσφατα με πρωτοβουλία ντόπιων.

Το τοπίο είναι παραδεισένιο και σε συνεπαίρνει με την πρώτη ματιά: είναι κατάφυτο με διάφορα είδη φυτών και δέντρων, με πολλά τρεχούμενα νερά και ένα ήρεμο ποταμάκι να το διασχίζει. Σε σημεία, το ποταμάκι πέφτει πάνω από βραχώδεις σχηματισμούς, δημιουργώντας μικρούς καταρράκτες και λιμνούλες, με αποκορύφωμα προς το τέλος της διαδρομής, το ψηλότερο καταρράκτη, Καλαμάρη, που είναι ο πιο εντυπωσιακός.

Η διαδρομή είναι κατάλληλη και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι έχουν τουλάχιστον τον ελάχιστο απαραίτητο εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής σε φυσική κατάσταση, ελάχιστο βασικό εξοπλισμό, συμμετοχή αρχαρίων και όρους συμμετοχής κάνε κλικ ΕΔΩ.

Κάνε κλικ δεξιά στο πράσινο κουμπί «REGISTER» για να κάνεις άμεσα εγγραφή ηλεκτρονικά, να κατοχυρώσεις τη θέση σου και να λάβεις το εισιτήριο συμμετοχής στο email σου σε δευτερόλεπτα.

Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες Θέσεις, θα έχεις την ευχέρεια να αφήσεις τα στοιχεία σου σε λίστα αναμονής.

Αν δοκίμασες να κάνεις εγγραφή πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, κάνε κλικ ΕΔΩ για offline δήλωση συμμετοχής (δεν θα πάρεις άμεσα εισιτήριο).

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια για την εγγραφή σου ή έχεις κάποια απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 2111987113 (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-14:00) ή στο info@activesundays.org ή στη σελίδα των Active Sundays στο Facebook / Instagram .

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.

ActiveHike & Beach Καταρρακτες Στενωσιας - Ορμος Ναυαρινου image

Κάθε εγγραφή = ένα Δέντρο 💚

Share with friends

Save This Event

Event Saved