ActiveExplore Δίδυμα - Φράγχθι - Μέθανα

Actions Panel

Ticket sales end soon

ActiveExplore Δίδυμα - Φράγχθι - Μέθανα

Φύγαμε για να θαυμάσουμε το ηφαίστειο Μεθάνων, τις Δολίνες στα Δίδυμα, το σπήλαιο Φράγχθι και αν είμαστε τυχεροί τις διάσημες τουλίπες!

By Active Sundays

When and where

Date and time

Saturday, March 25 · 6:30am - 10pm EET

Location

κοντά στο Σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος Ethnarchou Makariou 45 Peristeri Greece

Refund Policy

No Refunds

About this event

  • 15 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Φύγαμε για μια χαλαρή Σαββατιάτικη περιπέτεια στην Αργολίδα, για να θαυμάσουμε το απόκοσμο ηφαίστειο των Μεθάνων με την όμορφη θέα, τις μοναδικές Δολίνες στα Δίδυμα, το νεολιθικής εποχής σπήλαιο Φράγχθι και αν είμαστε τυχεροί, τις διάσημες τουλίπες!

Η μαγευτική, εύκολη και παιχνιδιάρικη διαδρομή θα αποτυπωθεί στο μυαλό σου για πάντα, μια και καμιά φωτογραφία δεν μπορεί να συλλάβει τέτοια ομορφιά!!!

Ακολούθως, μετά το τέλος των σύντομων αυτών πεζοποριών, θα καταλήξουμε σε κοντινό παραλιακό χωριό με διάφορες επιλογές εστίασης για φαγητό, βόλτα και καφέ πριν την επιστροφή στην Αθήνα το ίδιο βράδυ.

Οι συγκεκριμένες σύντομες πεζοπορικές διαδρομές είναι κατάλληλες και για αρχάριους και για παιδιά από 7+ ετών που συνοδεύονται από γονείς/πιστοποιημένο κηδεμόνα, που διαθέτουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, την προϋπόθεση ότι έχουν τουλάχιστον τον ελάχιστο απαραίτητο εξοπλισμό. Επίπεδο σε βουναλάκια = 2

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής σε φυσική κατάσταση, ελάχιστο βασικό εξοπλισμό, συμμετοχή αρχαρίων και όρους συμμετοχής κάνε κλικ ΕΔΩ.

Κάνε κλικ δεξιά στο πορτοκαλί κουμπί «Reserve A Spot» για να κάνεις άμεσα εγγραφή ηλεκτρονικά, να κατοχυρώσεις τη θέση σου και να λάβεις το εισιτήριο συμμετοχής στο email σου σε δευτερόλεπτα.

Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες Θέσεις, θα έχεις την ευχέρεια να αφήσεις τα στοιχεία σου σε λίστα αναμονής.

Αν δοκίμασες να κάνεις εγγραφή πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, κάνε κλικ ΕΔΩ για offline δήλωση συμμετοχής (το εισιτήριο θα σου αποσταλεί εντός 24-48 ωρών μετά την τακτοποίηση του κι όχι άμεσα).

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια για την εγγραφή σου ή έχεις κάποια απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 2111983117 (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-14:00) ή στο info@activesundays.org ή στη σελίδα των Active Sundays στο Facebook / Instagram .

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Οι συμμετέχοντες συστήνεται να φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο πούλμαν.

Σε περίπτωση επιβολής νέων/επιπρόσθετων μέτρων, οι παραπάνω όροι, θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που την ημέρα της περιπέτειας, τυχόν επικρατούν συνθήκες τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση ή άλλοι τυχόν παράγοντες που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.

Κάθε εγγραφή = ένα Δέντρο 💚

About the organizer

Organized by
Active Sundays

Έλα να το ζήσεις μαζί μας!

Γνώρισε την ελληνική φύση όπως δεν την έχεις δει ποτέ πριν, με τη μεγαλύτερη, πιο νεανική και πιο κεφάτη κοινότητα outdoor δραστηριοτήτων στην Ελλάδα με πεζοπορίες και άλλες δραστηριότητες περιπέτειας στη φύση. Πεζοπορικά μονοπάτια, φαράγγια, δάση, βουνοκορφές, καταράκτες, λίμνες, ποτάμια, συναρπαστικές παραλίες και πολλά άλλα μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε, κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας!

Οι Active Sundays τα τελευταία 15 χρόνια ξεσηκώνουν από καναπέδες και αδράνεια γενικότερα, ανθρώπους που είτε δεν είχαν ποτέ ή έχουν παραμελήσει την επαφή με τη φύση και να ακολουθήσουν άλλους, καθημερινούς ανθρώπους που είναι πεζοπόροι, φυσιολάτρες και γενικότερα έμπειροι ανθρώποι περιπέτειας, ώστε ν' αποκτήσουν εμπειρίες ζωής. N' ακούσεις, να μυρίσεις, να γευτείς, ν' αγγίξεις, να δεις και να νιώσεις το φυσικό περιβάλλον όσο περισσότερο γίνεται περιπλανόμενος/η μέσα σε αυτό, κι όχι περαστικός/ή από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου...

Όλες οι περιπέτειες διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους εκπαιδευτές, συνοδούς και ειδικούς ορεινής πεζοπορίας/ορειβασίας με διεθνή κατάρτιση και πολύχρονη πείρα καθώς και από εκπαιδευτές, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν διανυκτέρευση(εις).

#BeAdventurous. 

-----------------

Come experience great adventures with us!

Get to know the Greek nature like you’ve never seen it before, through hikes and other outdoor activities. Hiking trails, gorges, forests, mountaintops, waterfalls, rivers, enchanting beaches and much more are waiting for us to explore them, each time at a different part of Greece! 

Active Sundays is the catalyst for getting people who have never had or lost a connection with nature off their couches or their inactivity in general and help them join other, everyday people who hike, enjoy nature and are adventurous, experienced explorers so that they gain lifetime experiences.

All adventures are organized and led by experienced, internationally trained instructors, coordinators and specialists in hiking, trekking, mountaineering with 250 years combined experience, as well as by other outdoor activity instructors, coordinators and specialists around Greece. Adventures are organized almost every Sunday and in some cases include overnight stays.

#BeAdventurous.

Ticket sales end soon
From €29.68